11-17-2005, 09:54 PM
Nie,wszyscy NORMALNI tak sądzą.
R_amze_S napisał(a):Głupiś,juz mi brak słow na ciebie.Mysle ze jestes nieudanym eksperymentem genetycznym.
Dance Of Death napisał(a):mów za siebie,a nie za innych, bo może inni mają inni zdanieTak, wiemy że wśród Twoich znajomych pedalstwo się szerzy...
R_amze_S napisał(a):Głupiś,juz mi brak słow na ciebie.Mysle ze jestes nieudanym eksperymentem genetycznym.
Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklepdobra skoro taki fajny jestes wejrze sie obwies pentagramami nie myj włosów przez rok i chodz w czarnym przescieradle... tak sie sklada ze papa roach to rock wiec dla zeczy z ich logiem znajdzie sie miejscje w ROCK metal shopie .... :? :? :?) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje
mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża
a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini
Dance Of Death napisał(a):a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tnym przescieradle...Spierdalaj. Widocznie mozna.Lepiej zalozyc taka koszulke niz byc Toba.
Cytat:...wejrze sie obwies...
Cytat:...zeczy z ich logiem...
Blood napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siana na całej lini...Spierdalaj. Widocznie mozna.Lepiej zalozyc taka koszulke niz byc Toba.
wypraszam sobie 
Cytat:Ogolnie wiadomo ,ze Green Day i Sum 41 to komercyjne gowno, ktore trzeba zaorac. Papa Roach jeszcze daje rade. Nie wiem tylko co do cholery w tym towarzystwie robi Ten...<cos tam> D