• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D

Nie,wszyscy NORMALNI tak sądzą.
Odpowiedz

mów za siebie,a nie za innych, bo może inni mają inne zdanie Laughing
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Głupiś,juz mi brak słow na ciebie.Mysle ze jestes nieudanym eksperymentem genetycznym.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Głupiś,juz mi brak słow na ciebie.Mysle ze jestes nieudanym eksperymentem genetycznym.

Ty nie myslisz wiec sie mylisz... Laughing
Odpowiedz

Odezwał sie "myślący"....inaczej[Obrazek: hahaha.gif]
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):mów za siebie,a nie za innych, bo może inni mają inni zdanie Laughing
Tak, wiemy że wśród Twoich znajomych pedalstwo się szerzy...
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Głupiś,juz mi brak słow na ciebie.Mysle ze jestes nieudanym eksperymentem genetycznym.

Jako inzynier genetyk, przyznaje sie do bledu - DOD jest moim, niestety, nieudanym eksperymentem za co, wszystkich forumowiczow, przepraszam.

Wybaczycie?
Barça es más que un club
Odpowiedz

Nigdy.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep Laughing ) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje Laughing mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża Laughing a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini Tongue
dobra skoro taki fajny jestes wejrze sie obwies pentagramami nie myj włosów przez rok i chodz w czarnym przescieradle... tak sie sklada ze papa roach to rock wiec dla zeczy z ich logiem znajdzie sie miejscje w ROCK metal shopie .... :? :? :? Mad Mad Evil or Very Mad
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tnym przescieradle...
Spierdalaj. Widocznie mozna.Lepiej zalozyc taka koszulke niz byc Toba.
Odpowiedz

Tak tak! Billy Talent, Green Day, Bloodhound Gang no i mój ukochany MY CHEMICAL ROMANCE!!!
Odpowiedz

Cytat:...wejrze sie obwies...

Ojciec Makumba byc krolem wioski ?

Cytat:...zeczy z ich logiem...

Pisze sie rzeczy chlopczyku.

Ogolnie wiadomo ,ze Green Day i Sum 41 to komercyjne gowno, ktore trzeba zaorac. Papa Roach jeszcze daje rade. Nie wiem tylko co do cholery w tym towarzystwie robi Ten...<cos tam> D :?
Odpowiedz

1.Green Day tez pasuje chociarzby ze wzgledu na poprzednie płyty.
2. Wszyscy Ci ktorzy podjeli tu dyskusje na temat nie zwazany z petycja powinni dostac conajmniej ostrzezenie.
Odpowiedz

Blood napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siana na całej lini...
Spierdalaj. Widocznie mozna.Lepiej zalozyc taka koszulke niz byc Toba.

prosze mnie nie porównywac do gównianych koszulek Laughing wypraszam sobie Laughing

Cytat:Ogolnie wiadomo ,ze Green Day i Sum 41 to komercyjne gowno, ktore trzeba zaorac. Papa Roach jeszcze daje rade. Nie wiem tylko co do cholery w tym towarzystwie robi Ten...<cos tam> D

swiete słowa
Odpowiedz

Sum41....Taaak, słuchało się tego mając jakieś dwanaście lat ...
I-am- the- gothest- goth-in-gothdom
Odpowiedz