PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D -
psycho - 10-04-2004
Szukam i szukam a tu nic niema praktycznie punk rocka nawet tego polskiego nie uświadczysz ( chyba tylko coś Dezertera widziałem ) braki braki same braki tylko meteal metal i metal ( są jakieś wyjątki Offspring, i uwaga !!! Good Charlotte !!! kto tego słucha bleeeeeeeeee ) . Oto moje żądania PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, MUSE, ELECTRIC-6, BLOODHOUD GANG, BILLY TALENT, KAZIK, BLINK 182, LESS THAN JAKE, STATIC-X troche rozszerzycie swoją oferte czyż nie??!!!??!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
-
slawny02 - 10-21-2004
popieram wniosek więcej punk-rocka 8)
-
tix - 10-21-2004
TENACIOUS D , siem pisze!
jsetem za tenacious d!
-
psycho - 10-22-2004
tix napisał(a):TENACIOUS D , siem pisze! 
jsetem za tenacious d!
o przepraszam z błęda
-
Delia $haddix - 10-04-2005
papa roach! błagam!
-
Adia - 11-13-2005
Ja tez popieram

Wiecej PR
Re: PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D -
Angel of death - 11-14-2005
psycho napisał(a):Szukam i szukam a tu nic niema praktycznie punk rocka nawet tego polskiego nie uświadczysz ( chyba tylko coś Dezertera widziałem ) braki braki same braki tylko meteal metal i metal ( są jakieś wyjątki Offspring, i uwaga !!! Good Charlotte !!! kto tego słucha bleeeeeeeeee ) . Oto moje żądania PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, MUSE, ELECTRIC-6, BLOODHOUD GANG, BILLY TALENT, KAZIK, BLINK 182, LESS THAN JAKE, STATIC-X troche rozszerzycie swoją oferte czyż nie??!!!??!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
a od kiedy PAPA ROACH TO PUNK ROCK??!! :?
-
Delia $haddix - 11-14-2005
pr to oczywiscie nie punk. ale co z tego?! ważne, zeby było więcej gadżetów, nie?!
-
Blood - 11-15-2005
Ty tak wszedzie?
Ja sie nie dziwie, ze potem ludzie sie nabijaja z takich zespolow... Ja pierdole...
-
Angel of death - 11-16-2005
wystarczy jedną koszulke wiecej
-
Delia $haddix - 11-16-2005
nabijają sie tylko ci, którzy sami nie umia śpiewac ani grać.
-
aXe Rose - 11-16-2005
Delia $haddix napisał(a):nabijają sie tylko ci, którzy sami nie umia śpiewac ani grać.
Narzuca mi się tylko jeden komentarz:
POST Z DUPY I NI CHUJA NIE ZWIĄZANY Z TEMATEM.
Dziewczyno (?) skąd ty się wzięłaś?
-
Dance Of Death - 11-17-2005
jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep

) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje

mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża

a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini
-
aXe Rose - 11-17-2005
Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep
a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini 
Nie gorsza niż publiczne wychwalanie pedalskich profanacji Hell Awaits.
-
Dance Of Death - 11-17-2005
aXe Rose napisał(a):Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep
Nie gorsza niż publiczne wychwalanie pedalskich profanacji Hell Awaits.
to ty tak sądzisz... aquel buhahaha