Forum Rockmetalshop
PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D (/thread-papa-roach-green-day-sum-41-teneicious-d)

Strony: 1 2 3

PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D - psycho - 10-04-2004

Szukam i szukam a tu nic niema praktycznie punk rocka nawet tego polskiego nie uświadczysz ( chyba tylko coś Dezertera widziałem ) braki braki same braki tylko meteal metal i metal ( są jakieś wyjątki Offspring, i uwaga !!! Good Charlotte !!! kto tego słucha bleeeeeeeeee ) . Oto moje żądania PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, MUSE, ELECTRIC-6, BLOODHOUD GANG, BILLY TALENT, KAZIK, BLINK 182, LESS THAN JAKE, STATIC-X troche rozszerzycie swoją oferte czyż nie??!!!??!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

- slawny02 - 10-21-2004

popieram wniosek więcej punk-rocka 8)

- tix - 10-21-2004

TENACIOUS D , siem pisze! Smile

jsetem za tenacious d!

- psycho - 10-22-2004

tix napisał(a):TENACIOUS D , siem pisze! Smile

jsetem za tenacious d!
o przepraszam z błęda Big Grin

- Delia $haddix - 10-04-2005

papa roach! błagam!

- Adia - 11-13-2005

Ja tez popieram Tongue Wiecej PR Wink

Re: PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, TENEICIOUS D - Angel of death - 11-14-2005

psycho napisał(a):Szukam i szukam a tu nic niema praktycznie punk rocka nawet tego polskiego nie uświadczysz ( chyba tylko coś Dezertera widziałem ) braki braki same braki tylko meteal metal i metal ( są jakieś wyjątki Offspring, i uwaga !!! Good Charlotte !!! kto tego słucha bleeeeeeeeee ) . Oto moje żądania PAPA ROACH, GREEN DAY, SUM 41, MUSE, ELECTRIC-6, BLOODHOUD GANG, BILLY TALENT, KAZIK, BLINK 182, LESS THAN JAKE, STATIC-X troche rozszerzycie swoją oferte czyż nie??!!!??!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

a od kiedy PAPA ROACH TO PUNK ROCK??!! :?

- Delia $haddix - 11-14-2005

pr to oczywiscie nie punk. ale co z tego?! ważne, zeby było więcej gadżetów, nie?!

- Blood - 11-15-2005

Ty tak wszedzie?
Ja sie nie dziwie, ze potem ludzie sie nabijaja z takich zespolow... Ja pierdole...

- Angel of death - 11-16-2005

wystarczy jedną koszulke wiecej Big Grin

- Delia $haddix - 11-16-2005

nabijają sie tylko ci, którzy sami nie umia śpiewac ani grać.

- aXe Rose - 11-16-2005

Delia $haddix napisał(a):nabijają sie tylko ci, którzy sami nie umia śpiewac ani grać.
Narzuca mi się tylko jeden komentarz:

POST Z DUPY I NI CHUJA NIE ZWIĄZANY Z TEMATEM.

Dziewczyno (?) skąd ty się wzięłaś?

- Dance Of Death - 11-17-2005

jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep Laughing ) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje Laughing mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża Laughing a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini Tongue

- aXe Rose - 11-17-2005

Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep Laughing ) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje Laughing mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża Laughing a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini Tongue
Nie gorsza niż publiczne wychwalanie pedalskich profanacji Hell Awaits.

- Dance Of Death - 11-17-2005

aXe Rose napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):jak sama nazwa wskazuje: Rock Metal Shop (rock, metal sklep Laughing ) wiec PR, Zielony Dzień i Sum 41 nichuja tu nie pasuje Laughing mowiąc krócej i prosciej to nie ta branża Laughing a poza tym jak można ubrac koszulke PR buehehe albo LP tożto siara na całej lini Tongue
Nie gorsza niż publiczne wychwalanie pedalskich profanacji Hell Awaits.

to ty tak sądzisz... aquel buhahaha