01-25-2007, 09:45 PM
Dlugo nie zakladalem tego tematu, bo musialem sprawdzic czy fascynacja filmami tego rezysera nie jest chwilowa, ale teraz jestem pewny, ze nie.
Bo jestem wprost kurwa urzeczony. Tarantino to zdecydowanie jeden z najlepszych rezyserow czasow wspolczesnych. Zawsze ciekawa fabula, dialogi, do tego perfekcyjnie dobrana muzyka. Jak do tej pory widzialem:
Kill Bill I & II
Pulp Fiction
Reservoir Dogs
Jackie Brown
Sin City (wspolnie z Robertem Rodriguezem)
W filmach Tarantino czesto pojawiaja sie tacy aktorzy jak: Michael Madsen, Harvey Keitel, Tim Roth, Samuel L. Jackson
Co wy myslicie o filmach tego rezysera? Rzecz jasna ocena negatywna swiadczy o odmiennej orientacji seksualnej
Bo jestem wprost kurwa urzeczony. Tarantino to zdecydowanie jeden z najlepszych rezyserow czasow wspolczesnych. Zawsze ciekawa fabula, dialogi, do tego perfekcyjnie dobrana muzyka. Jak do tej pory widzialem:
Kill Bill I & II
Pulp Fiction
Reservoir Dogs
Jackie Brown
Sin City (wspolnie z Robertem Rodriguezem)W filmach Tarantino czesto pojawiaja sie tacy aktorzy jak: Michael Madsen, Harvey Keitel, Tim Roth, Samuel L. Jackson
Co wy myslicie o filmach tego rezysera? Rzecz jasna ocena negatywna swiadczy o odmiennej orientacji seksualnej

,Od zmierzchu do świtu (1,2,,3) bardzo dobre.
. No, ale np. to co słyszymy (właściwie wszystko) w finalnym pojedynku pierwszego woluminu "KB" jest świetne. Jakoś dotychczas Hotei ani jego Boowy (a właściwie "Boøwy") nie wzbudzało we mnie większej uwagi pomimo tego, iż muzyka z KWW nie jest mi do końca obca. Może zapodam sobie OST z "KB". Kiedyś. Tak z ciekwości (bo w filmie to i tak bardziej skupiamy się na filmie niż na ścieżce dźwiękowej).