Czy te farbki się NAPRAWDĘ zmywają po 8-15 myciach i czy się w ogóle zmywają? Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś, kto używał tych farbek, mnie powiadomił, bo planuję sobie sprawić taką farbkę, ale jednak chciałabym po jakimś czasie odzyskać swój własny kolor włosów.
nawet zwykła farba do włosów schodzi po jakimś czasie... więc co to za róznica... ?

wbrew pozorom bardzo duza... nie kazdy lubi miec sprany zielony na glowie, choc mi by osobiscie nie przeszkadzal

Tak jak jest napisane w opisie produktu.
Farby schodzą po 8-15 myciach i bezpowrotnie kolor się zmywa. Zreszta jak sama nazwa wskazuje jest to farba półtrwała!! to tyle wyjaśnień i do dzieła -- kolorować czuprynki

(oczywiscie jak ktoś ma

)
succubus napisał(a):Tak jak jest napisane w opisie produktu. Farby schodzą po 8-15 myciach i bezpowrotnie kolor się zmywa
no do konca sie z tym nie zgodze...
[bo ogolnie mowimy o saszetkach badz szamponach, ktore to zmywaja sie niby po 8-15 myciach]
wielokrotnie mialam farbowane tym wlosy i kolor utrzymywal mi sie o wiele dluzej!!! i znam wiele takich przypadkow. np. moja kolezanka strzelila sobie na blond - ciemna sliwke, czy cos w tym stylu, to chyba przez pol roku nie mogla wrocic do swojego naturalnego koloru :?
ale kto nie sprobuje - nie przekona sie
wiec do dziela
ps. zalezy to chyba od rodzaju wlosow jak dlugo farba sie trzyma
mi zielony 2 tygodnie schodził.
tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe

Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.
aha, wielkie dzięki za info. Chyba zacznę sobie zbierać kasę na opakowanko farbki i farbnę się na ostry róż

a dasz zdjęcie?

widziałem kilka dziewczyn w ostrym różu i mam jedną radę: najpierw postaraj się jak najbardziej rozjaśnić włosy [najlepiej do bieli] a potem farbować, najlepszy efekt.
A ja z innym pytaniem dot. tych farb. Chetnie rzucilabym sobie jakis kolorek, ale nie wiem ile opakowan bede potrzebowac na metrowej dlugosci kudly? To jak, wie ktos?

Cytat:a dasz zdjęcie?
Eheheh, lepiej nie bo będziesz miał koszmary
Cytat:widziałem kilka dziewczyn w ostrym różu i mam jedną radę: najpierw postaraj się jak najbardziej rozjaśnić włosy [najlepiej do bieli] a potem farbować, najlepszy efekt.
Wilekie dzięki za dobrą radę, ale nie mam zamiaru z niej zrobić pożytku, gdyż za bardzo lubię naturalny kolor moich włosów,mimo że jest bardzo pospolity i nijaki ,żeby go rozjaśniać. Dlatego też tak bardzo chciałm wiedizeć, czy te farbki się zmywają

Wlasnie chcialam kupic farbe fioletowa i zrobic sobie pasemka czy cos ale boje sie na czarnych wlosach nie wyjdzie
Rozjasniacze niewiele pomagaja...
zawsze pozostaje maskara do włosów ;] Robisz sobie na impreze, wracasz, zmywasz. Muszę gdzieś kupić niebieską i białą.
A ja bym chciala sie wreszcie dowiedziec ile opakowan potrzebowalabym na ponad metrowej dlugosci kudly....?