Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Farby do włosów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
mi się nie rozdwajają, a frutctis lubie :>
Cytat:mi się nie rozdwajają

ech pozazdroscic...ale zauwazylam ze u mnie nie widzac juz rozdwojonych po regularnym stosowaniu 3 odzywek Big Grin
ta. wogóle włosów nie widać Big Grin
nie martw sie jeszcze widac Smile ale moze juz niedlugo Surprised kto wie co bedzie jak mi na przyklad jakies klimaty NSBM przywala i sie ogole na lyso Laughing
uh, nie przeżyłbym tego :]
to moze juz zaklep sobie jakies miejsce na gotyckim cmentarzu Laughing bedziesz mial ciekawe klimaty przez naprawde dlugo
widzę cmentarz z okien, więc klimat pełną gębą, a jaki mam klimat z drugiej strony... ziomalskie blokowisko Big Grin
Heh rzeczywiscie...klimacik jak sie patrzy...ja mieszkam nad lasem i rzeka prawie to mam Pagan truuu Norsk Kvlt...a pod oknami przedszkole, to jest kogo meczyc nawet Laughing
też mam pod oknami przedszkole ;] jakies 15 metrów od mojego mieszkania.

Anonymous

Heh co za zbieg okoliczności.Też mieszkam parę metrów od przedszkola Big Grin
Ja też... ale z lekka zeszlismy z tematu Big Grin
To cos musi znaczyc...(te przedszkola pod domem) ale jeszcze nie wiadomo co ) Big Grin Big Grin Big Grin
Widocznie otrzymaliśmy powołanie do wychowywania młodszego pokolenia na porządnych ludzi Big Grin
To to zakladamy gotyckie przedszkole!!! Big Grin
a dzeci beda nosic takie mundurki : http://www.dracinabox.com/wednesdaydresskidsthb.jpg a rysynki beda robic jednym slusznym zestawem kredek czyli czarnymi Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7