ja w gimnazjum miałem czarne kłaki i nie miałem problemów.
heh....ja z gimnazjum chodzilam naprawde dziwnie ubrana i wymalowana i nikt mi nic nie mowil
A wiecie co jest najbardziej wkurzające? My nie mamy prawa się malować, ale nauczycielki, które najbardziej zabraniają same chodzą wypacynkowane że szok... Jak stare wiedźmy dosłownie. Oczy na czarno, paznokcie też. I kolczyki w innych miejscach niż uszy też są niemile widziane. No coment po prostu. mój znajomy za każdym razem przed Wosem wyciąga kolczyka z brwi i brody:/ A ja chciałam sobie wargę przekłuć, hehe. Ale by było

ja sobie przebiłem ciało tylko raz. między oczyma, boli jak cholera, nigdy więcej. [i tak pewnie teraz tak mowie a za jakis czas znowu to zrobie

]
A nie masz kolczyka w wardze? Wydawało mi się, że na tym zdjęciu widziałam kolczyka

to taki pic na wode ;] tylko go włożyłem po złym doswiadczeniu z tym wyżej.
Ahaaaaaaa, a już myślałam, że masz dziurę w wardze. I jeszcze jedno pytanie. To były szkła kontaktowe??
nie. naturalnie nie mam tęczówek... tak były, Wild Eyesy. Teraz sobie może znowu jakieś kupie na wiosne ale inne już mam upatrzone ;]
a jaki kolor tym razem chcesz? czerwony?

nie ;] czerwone miała moja kuzynka i troche dziwnie wyglądają. Całe białe z czarną obwódką wokół. Fajne są chyba, że mi cos odbije i wezme jeszcze inne ;]
Wiesz, jakbym zobaczyła Ciebie na ulicy to bym się chyba wystraszyła

Powaga. Ej, dlaczego nie da się obejrzeć tego zdjęcia, które wcześciej dałeś??
chyba już się da. bo cośtam padło na interii chyba wczesniej. Mnie sie wystraszyc? a ja taki milutki jestem

musze wrzucic tutaj swoje zdjecia w corpsepaintingu

jak juz jestesmy przy straszeniu ludzi

Hethell napisał(a):musze wrzucic tutaj swoje zdjecia w corpsepaintingu
jak juz jestesmy przy straszeniu ludzi 
<wazelina mode ON

> Na pewno są prześliczne

taka buźka nawet w corpsepaintingu brzydka nie jest
<wazelina mode OFF

>
ale to sa gardzo grim &evil zdjecie

i nie maja byc ladne