- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Te dwa filmy budzą wiele sprzecznych opinii, pierwsza część ludzi uważa te filmy za kapitalne(w tym ja), druga uważa za słabizne i kicz. Jak jest z wami? IMO filmy są zajebiście wyraziste, a na dodatek mają genialną oprawę muzyczną (James Newton Howard). Zdecydowanie jedne z moich ulubionych.
bring it on
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Nie widziałem,chujowe strasznie.
- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
jak nie widziales to skad wiesz ze chujowe;p
bring it on
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
znaki 0/10
osady nie widziałem
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
"Osada" to lipa straszna ale "Znaki" są niezłe choć czasami przynudzają.Spacery w zbożu rulez!!!
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Znaki? To gówno z Gibsonem? Widziałem fragmenty na Polsacie. Szajs jakich mało.
- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
heh, no wlasnie tak sie nakreca wszystko, jedna osoba powie "chujowe" i wszyscy pozniej ogladaja to z przekonaniem ze chujowe. przede wszystkim, nie mozna sie na te filmy nastawiac jak na horrory bo to horrory nie sa, nie wiem dlaczego ludzie zaliczaja oba do horrorow, gdy tam nic wspolnego z horrorem nie ma.
bring it on
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
No to nie są horrory faktycznie. A co do Gibsona, to już lepiej wypada jako reżyser. Robi dobre komedie (Pasja np.).
- Liczba postów:
- 475
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Znaki mi sie podobaly (moze dlatego, ze mialam ze 12 lat jak bylam na nich w kinie ;p), a Osada... nie... spodziewalam sie kompletnie czegos innego...
Ale ja generalnie nie moge chyba ogladac pseudo horrorow, bo automatycznie w glowie widze ich parodie...