Znaki i Osada -
Ryhtyk - 11-19-2006
Te dwa filmy budzą wiele sprzecznych opinii, pierwsza część ludzi uważa te filmy za kapitalne(w tym ja), druga uważa za słabizne i kicz. Jak jest z wami? IMO filmy są zajebiście wyraziste, a na dodatek mają genialną oprawę muzyczną (James Newton Howard). Zdecydowanie jedne z moich ulubionych.
-
Flying Corpse - 11-19-2006
Nie widziałem,chujowe strasznie.
-
Ryhtyk - 11-19-2006
jak nie widziales to skad wiesz ze chujowe;p
-
Cytat:jak nie widziales to skad wiesz ze chujowe;p
z opinii innych ludzi,z recenzji,z obrazków z neta i przede wszystkim z wiedzy,jak wyglada 99% "horrorów" 2000+
-
-Rene- - 11-19-2006
Widziałam oba. Chujnia.
-
Tomash - 11-19-2006
znaki 0/10
osady nie widziałem
-
RamzeS - 11-19-2006
Znaki to rzeczywiście kupa totalna
-
Tomash - 11-19-2006
chyba że jako komedia
-
raf667 - 11-19-2006
"Osada" to lipa straszna ale "Znaki" są niezłe choć czasami przynudzają.Spacery w zbożu rulez!!!
-
Zoltan - 11-19-2006
Znaki? To gówno z Gibsonem? Widziałem fragmenty na Polsacie. Szajs jakich mało.
-
Ryhtyk napisał(a):jak nie widziales to skad wiesz ze chujowe;p
i widzisz,nie musiałem nawet oglądać.Opinie poniższe w pełni sie ten tego* z moimi poglądami
*nie wiem jakiego słowa użyc bo jestem zrobiony
-
Ryhtyk - 11-20-2006
heh, no wlasnie tak sie nakreca wszystko, jedna osoba powie "chujowe" i wszyscy pozniej ogladaja to z przekonaniem ze chujowe. przede wszystkim, nie mozna sie na te filmy nastawiac jak na horrory bo to horrory nie sa, nie wiem dlaczego ludzie zaliczaja oba do horrorow, gdy tam nic wspolnego z horrorem nie ma.
-
Zoltan - 11-20-2006
No to nie są horrory faktycznie. A co do Gibsona, to już lepiej wypada jako reżyser. Robi dobre komedie (Pasja np.).
-
Blood - 11-20-2006
Znaki mi sie podobaly (moze dlatego, ze mialam ze 12 lat jak bylam na nich w kinie ;p), a Osada... nie... spodziewalam sie kompletnie czegos innego...
Ale ja generalnie nie moge chyba ogladac pseudo horrorow, bo automatycznie w glowie widze ich parodie...
-
Flying Corpse - 11-20-2006
Ryhtyk napisał(a):heh, no wlasnie tak sie nakreca wszystko, jedna osoba powie "chujowe" i wszyscy pozniej ogladaja to z przekonaniem ze chujowe. przede wszystkim, nie mozna sie na te filmy nastawiac jak na horrory bo to horrory nie sa, nie wiem dlaczego ludzie zaliczaja oba do horrorow, gdy tam nic wspolnego z horrorem nie ma.
*ja nie mówie tak,ze ktośpowie takie jest ogólne moje zdanie na temat takich filmów,a że zawsze sie to sprawdza,to nei ogladma tego zbyt wiele
*nie są ale w zamierzeniu twórców miały być,tak jak świtżywych trupów,teksańska masakra itd.