• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ZLOT FANÓW AC/DC W CHORZOWIE

Może było coś wcześniej? Ja dotarłem jak już leciał koncert z donington, a "przyjezdni" ponoć siedzieli tam dużo wcześniej... ale faktem jest że troszke to dziwne, nie żebym się domagał czegokolwiek, ale jak już napisali...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Faktycznie,trzeba by o tym na forum AC/DC napomknąc...I zaraz to zrobię.
Odpowiedz

Myśmy dotarli jakoś tak podobnie, gdzieś około 20-tej..ale jakoś nie wydaje mi się by losowanie mogło odbyć się na samym początku całej zabawy...

Dokładnie, nie żebym jakoś tam specjalnie się czegoś domagał też..w sumie mi to zwisa, tyle, że jak już piszą.. potem rozdają co bardziej opiniotwórczym uczestnikom prezenty.. z leksza nieciekawie to pachnie.. chociaż jak mówię w sumie mnie to wali, ot taka refleksja.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Ale o czym ta gadka, skoro bilety zaczeli sprzedawac jakos wlasnie PO tej 20-tej:/ organizacja imprez w Polsce to jakiś żart... dobrze że koncert był udany :]

btw, sie zarejestrowalem na tym forum, lekko dziwne, bo w sumie nie ma ani slowa o muzie AC/DC Laughing

EDIT: Poza tym nie da się załadować mojego kapibarowego avatara Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):btw, sie zarejestrowalem na tym forum, lekko dziwne, bo w sumie nie ma ani slowa o muzie AC/DC Laughing

Tylko radzę uważać, wśród towarzystwa jest masa ziomków o podejrzanej orientacji seksualnej, o czym świadczy fakt, że musiałem tam już 3cie konto bodajże założyć Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz