• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ZLOT FANÓW AC/DC W CHORZOWIE

V OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW AC/DC ODBEDZIE SIE W CHORZOWIE W KLUBIE "KOTLOWNIA" 18 LUTEGO 2006 ROKU W WIGILIE 26-TEJ ROCZNICY SMIERCI RONALDA "BON" SCOTTA.
PLANOWE ROZPOCZECIE IMPREZY CZYLI ZLOTU PLANUJEMY NA GODZINE 18-TA...NAUCZENI DOSWIADCZENIEM Z POPRZEDNICH IMPREZ,CHCEMY TO JUBILEUSZOWE SPOTKANIE POTRAKTOWAC SPECJALNIE I PO PROSTU SPOTKAC SIE ,POROZMAWIAC WYMIENIC NA ZYWO INFORMACJAMI....PONIEWAZ CZESC Z WAS MOZE PRZYJECHAC Z DALEKA JESZCZE RAZ PROSZE MIESZKANCOW SLASKA I NAJBLIZSZYCH OKOLIC O WCZESNIEJSZE POROZUMIENIE SIE NA FORUM ABY PRZYJEZDNI MIELI ZAPEWNIONY NOCLEG,BO KOMFORT ZABAWY JEST WTEDY ZNACZNIE WIEKSZY...
TERAZ KILKA INFORMACJI TECHNICZNYCH:
-JEZELI WASZE POLACZENIA Z DALSZYCH MIAST UMOZLIWIAJA WAM DOTARCIE WCZESNIEJ LOKAL BEDZIE OTWARTY OCZYWISCIE WCZESNIEJ....DLA KAZDEGO ZZIEBNIETEGO FANA HERBATA ALA "ANGUS YOUNG" GRATIS!!!!!!!!!!
-KOSZT WJAZDU TO 5 ZL(KAZDY Z UCZESTNIKOW OTRZYMA PAMIATKOWA WEJSCIOWKE I ZNACZEK...TO SYMBOLICZNE 5 ZL POKRYWA KOSZTY DRUKU PLAKATOW,WEJSCIOWEK,ZNACZKOW I DOJAZDU ZESPOLU 4SZMERY
-WSROD UCZESTNIKOW ZLOTU ROZLOSUJEMY KILKA GADZETOW ZWIAZANYCH Z AC/DC....
-SPECJALNA NAGRODA DLA UCZESTNIKA IMPREZY,KTORY POKONA NAJWIECEJ KILOMETROW W DRODZE NA ZLOT...
-I NA KONIEC 4 GODZINY AC/DC NA ZYWO W WYKONANIU 4SZMEROW...NIE BEDE NIC PISAL O ZESPOLE BO NIE JEST LADNIE SIE PRZECHWALAC.....ALE OBIECUJE ZE PRZYJEBIEMY JAK NIGDY DOTAD....
-16-TEGO STYCZNIA ODPALAMY NASZA ZMODERNIZOWANA STRONE ZESPOLOWA....www.4szmery.net TAM ZNAJDZIECIE SZCZEGOLY ODNOSNIE ZESPOLU JAK I ZLOTU.....PLAKATY NA ZLOT DOTRA DO WSZYSTKICH ,KTORZY PRZESLALI MI SWOJ ADRES DO 20-TEGO STYCZNIA.......KTO SIE JESZCZE CHCE DOLACZYC DO AKCJI PLAKATOWANIE....... leeroykincaid@o2.pl...... KONIECZNIE Z ADRESEM DOMOWYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-WSZYSTKIM WAM RADOSCI MILOSCI I NOWEJ PLYTY AC/DC W NOWYM ROCKU ZYCZY

ZESPOL 4SZMERY

Wzięte z forum AC/DC
Odpowiedz

Znam te forum, dzięki za info, bo tam mnie zaorali Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A gdzie do kurwy nędzy jest ta "Kotłownia"? Wydawało mi sie ze znam co lepsze knajpy z Chorzowa,ale jak widać pomyliłem sie...
Odpowiedz

Nie mam pojęcia... te gaje na forum AC/DC nie wiedzą?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):A gdzie do kurwy nędzy jest ta "Kotłownia"? Wydawało mi sie ze znam co lepsze knajpy z Chorzowa,ale jak widać pomyliłem sie...

Dowiem się dzisiaj, pod wieczór napisze(byłem tam kiedyś, ale nie pamiętam gdzie to dokładnie jest :Lol: ,
w każdym razie nie jest to takie zadupie jak "Champion")
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Chyba mnie jeszcze kac trzyma i z mysleniem u mnie cięzko.Ale ruszyło się głowką i oto prosze http://www.kotlownia.ppsi.pl/kotlownia/nh.htm
Odpowiedz

No to już wiem gdzie to jest, w jakiej okolicy mniej więcej..osiedle Irys... niby nie zadupie, ale okolica też taka średnio ciekawa.. Chociaż po wczorajszym Rock'n'Roll'u w Belce to w sumie mnie to wali Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Taaa,wczorajsza "Belka" to była "trve akcja" Laughing
W kazdym razie w szoku jestem ze ta Kotłownia istnieje od 5 (!!!) lat a ja tam jeszcze ANI RAZU nie byłem... Confusedhock:
Odpowiedz

Bo to na zadupiu w sumie... knajpa chyba prawie osiedlowa...

Nie inaczej wczorajsza belka to była true akcja, 8/10.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

UWAGA!!!UWAGA!!!

Z powodów technicznych Klub KOTŁOWNIA jest tymczasowo nieczynny.
W zwiazku z powyższym,
Zlot fanów odbędzie sie planowo 18.02.2006 w Chorzowie,
z tym nie w klubie KOTŁOWNIA lecz w klubie CHAMPION

Klub CHAMPION Chorzów Batory ul.Wieniawskiego 18.
pozdrawiam.
z upoważnienia właściciela Klubu KOTŁOWNIA
kaniol

Kurwa....tylko nie Champion Crying or Very Sad
Odpowiedz

Za co... za co.... Crying or Very Sad Będe, ale ludzieee... czemu czempion Crying or Very Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Jest jedna pozytwna strona tego,ze ten zlot przeniesiono do czempiona.Tam jest tańsze piwo Laughing
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Jest jedna pozytwna strona tego,ze ten zlot przeniesiono do czempiona.Tam jest tańsze piwo Laughing

Tak tyle że to piwo jest mocno uwodnione, a żubrów pewnie szybko braknie Laughing
Odpowiedz

Ja tam wolę dębowe...a poza tym jest jeszcze ten sklepik przed wiaduktem Angry
Odpowiedz

CZESC WSZYSTKIM....
W imieniu wlasnym i Wlasciciela klubu KOTLOWNIA chcialem przeprosic Wszystkich zainteresowanych zlotem w Chorzowie za zmiane lokalizacij imprezy w dniu 18 LUTEGO....jednoczesnie chce Was wszystkich poinformowac,ze to co zrobil JUREK (wlasciciel KOTLOWNI) zasluguje naprawde na nasz szacunek...poniewaz Jego klub zostal powaznie doswiadczony przez wyjatkowo sroga zime nie tylko nie zostawil nas na przyslowiowym lodzie,ale znalazl lokal zastepczy i dalej doklada wszelkich staran aby wszyscy uczestnicy zlotu nie odczuli faktu zmiany miejsca imprezy.....poniewaz jestem od paru godzin w kraju podaje moj numer telefonu 504 139 589 (od 11.00-23.00)jesli Macie jakiekolwiek watpliwosci dzwoncie,piszcie esy z tekstem zlot-oddzwonie w miare mozliwosci jak najszybciej...Z informacji uzyskanych od Jurka wiem ze klub CHAMPION jest godnym miejscem aby przyjac fanow AC/DC...a z doswiadczenia wiem,ze nie klub czy knajpa tworza klimat imprezy ale ludzie i muzyka...czyli WY I AC/DC......DO ZOBACZENIA 18 LUTEGO I DZWONCIE KTO MA JAKIEKOLWIEK WATPLIWOSCI....
Odpowiedz