• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zespoły, zespoły ...

nawet na tym forum chcie zarabiać? łech......

Ja jestem za : Death, Deicide, Obituary, Immortal, Sepultura. Ale ogolnie to bardziej gustuje w heavy i power metalu, no i ewentualnie w trashu, ale to tylko wybrane Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Słava !

Jak to czytam zastanawiam sie gdzie w ogole jestem... widac kinderow nie brakuje nigdzie ;/ spoko ze mieszacie tak ladnie gatunki "Vader, Hate, Behemoth, Cradle of Filth... i Therion." to nie jedyny przyklad a pozniej widze dzieci mroku z naszywkami na swoch mrocznych kostach w stylu iron majdan a obok dissection bo im sie nazwa albo logo podoba (bo jest takie mroczne takie true) jak na grimm metala przystalo ;/ nie ma juz co na was wrzucac bo pewnie tego nie zrozumiecie sluchacie komercyjnych kredek i jeszcze sie spieracie w niektorych tematach o to czy sa pozerskie czy nie ale ja wam powiem 99% z was pozerami nawet nie jest... takich jak wy to sie sklasyfikowac nie da...

zeby nie bylo ze sie czepiam to napisze co lubie:
Borknagar,Dub Buk,Kalmah,Nokturnal Mortum,
Shining,Tvangeste,Ensiferum,Asgaard,Carcass,
Nile,Engorged,Dead Infection,Falkenbach,Grave
Kataklysm,Napalm Death,Khold,Moonsorrow,Windir...

to by bylo tak z grubsza tego co lubie sobie posluchac..

Hail... dzieci mroku
No fear of dying or a thought of surrender...

no ziom dobra muza, ale chyba nie potrzebnie podałes nazwy bo "99%"
forumowiczów nie wie o co ci biega Smile
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Lubie
Cradle of filth,children of bodom,Nightfall,vader i Bechemoth

Geez...
Jeszcze troche offów i zamkne ten temat ...

Mówisz, że to forum jest żałosne ... hmmm wiesz dla mnie sa żałośni ludzie, którzy tu przychodzą i szczelają teksty typu:
ile tu jest kinderów, że jesteśmy bandą pozerów itp.itd.
Owszem sa niedocignięcia, pomyłki - ale nie ma rzeczy idealnych.
Nie rozumiem takiego podejścia do sprawy. Może jestem inna, ale mi zwisa i powiewa kto czego słucha, od jakiegoś czasu staram się patrzeć na charakter, a nie otoczke.

Ehh... chcialam napisać coś jeszcze, ale to nie ma najmniejszego sensu ...

Z łaski swojej nie róbcie offa, wystarczy że sama go zrobiłam ...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Najpierw do tematu:
z Blacku:
=> Bathory
=> Ancient Wisdom
=> Emperor
=> Carpathian Forest [ale tylko "Defending Throne Of Evil"]
=> Dimmu Borgir [za niemalze 8 cud świata jakim jest "Enthrone Darkness Triumphant"]
=> Limbonic Art [Epitome OF Illusions!!]
=> Summoning [dlugo by sie nad jego doskonaloscia rozwodzic Wink]

z Deathu:
=> Cannibal Corpse
=> Edge Of Sanity
=> Hypocrisy
=> Arch Enemy
=> Dark Tranquilit [baaardzo melodyjny, ale nadal death]
=> Vital Remains [Dechristianize - śmierć, rozpi**dal i zniszczenie Angry, po prostu wymiata]
=> Kataklysm [Slyszalem tylko "The Prophecy".... j/w]

A teraz mały OT:
Prisca napisał(a):Nie rozumiem takiego podejścia do sprawy. Może jestem inna, ale mi zwisa i powiewa kto czego słucha, od jakiegoś czasu staram się patrzeć na charakter, a nie otoczke.
zaiste mało ludzi dziś prezentuje taką postawę... btw. to nie Ty jestes tu inna... Wink

ps. ktos [chyba Prisca], kiedys dawno dawno pytal o Crematory :> IMHO rewelacyjny gothic prosto od naszych zachodnich sąsiadów
ps2. dobrze ze nei ja jestem tu moderatorem, nie musze sie martwic o takie dysqsje jak powyzsza niahniah ;P
...And eternity be my curse
Chant of the prophets
...And eternity be my oath
Sorrow of the solitude

buhahahaha trzeba tu posprzatac MARKY Angry

Marky zamknij się do kurwy nędzy.
Mówisz o kinderach klasyfikując Arch Enemy jako death metal.
Ten Twój black metal też jakiś taki wątpliwy, choć widzę, że ostatnio i tak się poprawiłeś i już nie twierdzisz, że Amorphis i Opeth to black metal...

A właśnie, czy to takie grzeczne forum, czy nie dostanę bana za słowo "kurwa"?
ARMAGEDDON DEATH SQUAD

a ten znowu swoje... ;P
aś sie przypier**ił, czlonkowie arch enemy sami swoją twórczosc okreslaja jako "melodyjny Death Metal", a chyba wiedzą co tworzą nie?

ps. Tobie to powinni dać bana za samą obecnosc...
...And eternity be my curse
Chant of the prophets
...And eternity be my oath
Sorrow of the solitude

Bana za to że tępie takich jak ty?

Arch Enemy gra gówno a nie death. Posłuchaj Incantation i zabaw się w "znajdź różnice". Dimmu Borgir tez twierdzi że gra black metal, a gra miękką kupę dla nastolatek.
ARMAGEDDON DEATH SQUAD

panowie, nie klucic sie, arch enemy gra Melodic Death/Gothenburg wg niektorych zrodel wg niektorych gra thrash/death wg innych pewnie jeszcze co innego prawda jest taka ze mieszaja thrash z death ale dobrze im to wychodzi wiec krzyzyk na droge... odwrocony jesli mozna Angry

Panowie!!! Uwazam, ze to wasze bicie piany, szufladkowanie oraz inne bezcelowe pierdolenie (badz też czasami prawda) nie ma sensu. Probujecie dac do zrozumienia cos, ale ludziom, ktorzy i tak "wiedza" swoje i mozna ich tylko poddac dekapitacji albo ukrzyzowaniu (upside down of coz'Smile). Jak ktos chce niech podaza swoja droga do zguby. Wy zajmijcie sie soba i pozostancie wierni sobie.

Ale on nazwał Arch Enemy death metalem, przecie to jest czystej wody herezja! Death metal to siara, bluźnierstwa, potworny ciężar - a Arch Enemy to takie bezjajowe popłuczyny, melodyjny thrash co najwyżej. A właśnie - co za debil piszą nazwę działu napisał "trash" a nie "thrash"? Sam jest TRASH
ARMAGEDDON DEATH SQUAD

Nile.Behemoth,Cannibal Corpse,Death,Obituary,Dying Fetus,Napalm Death,Burzum, Mayhem, Venom
Wątek zamknięty