• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zespoły do Których Straciliście Szacunek

Foxhound napisał(a):Slayer - za elektroniczne God Hates Us All

Co!? Rolleyes
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Sluchaj Witja, a nakarmileś swinie dzysjaj bło jakieś niespłokłojne łod rana.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

[Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]
Odpowiedz

Kelly Family.Stoczyli sie.bez dwóch zdań Rolleyes
Odpowiedz

Piorun napisał(a):behemoth i reszta ścierwa co zdradziła ns
ta behemoth za to ze nagrywają kopiące w dupe albumy, że nagrali niszczący demigod ? kto jeszcze jest na twojej liście zdrajców i co ci chodzi pojebie?
and now is forever...
Odpowiedz

Vader- juz się zrobiło nudne :/
Metallica - brak słów Sad
Najlepsze radio
[Obrazek: afera.gif]
[Obrazek: banner.gif]
Odpowiedz

Wiem że już poźno... ale to sie pamieta!
Ozzy Osbourne za tegoroczny Ozz Fest czyli zachowywanie sie popierdolonej rodziny...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

A co takiego zrobili?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

hmmm jak to nazwać... Wink (szczegółów nie pamietam heh) na Ozz Feście wystapiło Iron Maiden podczas koncertu wyłączono im dwa razy prąd, żona Ozzego Sharon wyszła na scene i wypowiadjąc które maxymalnie obraziły IM, prowokowała publiczność do wygwizdania IM i jesli sie nie mysle opluła Bruce'a - poprostu totalne ZOO z ich strony... nawiasem mowiąc szkoda ze żywa legenda jaką niewątpliwie jest Ozzy mogła sie tak stoczyc (pomogło The Osbourne's)
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):Wiem że już poźno... ale to sie pamieta!
Ozzy Osbourne za tegoroczny Ozz Fest czyli zachowywanie sie popierdolonej rodziny...

Ja pierdolę, nie sądziłem, że tego doczekam pierwszy post dance'a z sensem !!!!! Rolleyes Rolleyes

Rodzine osbourna należałoby zaorać. Do niego samego zresztą też już jakiś czas temu może nie tyle straciłem szacunek, co wystarczająco się nań wkurwiłem. Nie znaczy, że nie uznaję zasług muzycznych Ozziego, bo raczej ciężko o to, ale wizerunkiem swym i zachowaniem już dawno temu stracił mą przychylność, żeby nie powiedzieć, że szacunek....

W sumie to Ironi oprócz Dickinsona też w całej sytuacji dali dupy wielce przepraszając na konferencji prasowej za to co powiedział Bruce pod adresem osbournów. Tym samym szacunek mój do niego znacznie wzrósł...
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

No Ozzy i rodzinka to maja troche schizyBig Grin Ale i tak zajebiscie sie słucha Ozziego I BS
Odpowiedz

Racja, tutaj zgadzam się w 100%, od strony muzycznej poza kilkoma potknięciami czy takimi "dokonaniami" jak chociażby DVD BS "last supper" ciężko ozziemu coś zarzucić...
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Ja pierdolę, nie sądziłem, że tego doczekam pierwszy post dance'a z sensem !!!!!
I Vice Versa Big Grin (odnośnie albumów IM)

a co do twórczości Ozzyego i BS zawsze bedzie święta i wielka... Ozzego nie bedzie ale jego dzieła zawsze bedą !!!
Odpowiedz

Tak i jestem dumny ze nosze bluze z jego ryjemBig Grin
Odpowiedz

Ludzie,co sie dzieje.Vomitor i Dance przestali się kłocić Big Grin
Odpowiedz