05-28-2007, 12:31 PM
Prisca napisał(a):Jaki wtedy skurwiel był przystojny.ciut gorzej wyglądał z palem w dupsku [:
Prisca napisał(a):Jaki wtedy skurwiel był przystojny.ciut gorzej wyglądał z palem w dupsku [:
Książę napisał(a):Prisca napisał(a):Jaki wtedy skurwiel był przystojny.ciut gorzej wyglądał z palem w dupsku [:
Prisca napisał(a):Jaki wtedy skurwiel był przystojny.Nie wiem czemu, ale ma koleżka w sobie coś takiego, co mnie odrzuca na kilometr.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):KlaudiaVanKilmister napisał(a):Sebastian Bach
???
to jest Sebastian Bach
Vomitor napisał(a):Jeżeli cokolwiek może uchodzić tutaj za przyczynek dla awantury to emanujący głupotą, ignorancją oraz zjawiskiem o jakim wspomnieć mi już było dane, post który to również miałem wyżej wątpliwą przyjemność zacytować. Dziękuję, możesz się zaorać, niedouczony imć ćwoku.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wez wypierdalaj gdzies indziej sie wymadrzac sfrustrowany frajerzyno
co jest, szef sie nad toba psychicznie zneca czy laska cie rzucila?
Cytat:bo naprawde nie rozumiem czemu sie do mnie dopierdalasz
Vomitor napisał(a):a jako że wiadomo zgodnie z jaką miarą zwykliśmy mierzyć innych - przykro mi, że w życiu Twym tak się układa jako piszesz powyżej. I nie tylko Tobie, jeśli o użytkowników tego forum chodzi, zapewne.
Vomitor napisał(a):Racja, to że nie było mnie tutaj z pół roku, jak sam w dodatku stwierdziłeś, zaiste w stu procentach potwierdza słuszność tezy przez Cię powyżej postawionej. Co jak co, ale akurat nie ja się tutaj wymądrzać zacząłem, a jako że wiadomo zgodnie z jaką miarą zwykliśmy mierzyć innych - przykro mi, że w życiu Twym tak się układa jako piszesz powyżej. I nie tylko Tobie, jeśli o użytkowników tego forum chodzi, zapewne.http://www.aktyka.pl/shop.php?tytul=Z_za...gorie=1283