• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zdjęcia facetów

Prisca napisał(a):Jaki wtedy skurwiel był przystojny.
ciut gorzej wyglądał z palem w dupsku [:
Odpowiedz

Książę napisał(a):
ciut gorzej wyglądał z palem w dupsku [:

Dokładnie, tylko ciut.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nie wiem czemu, ale ma koleżka w sobie coś takiego, co mnie odrzuca na kilometr.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Sebastian Bach

???

to jest Sebastian Bach

[Obrazek: 180px-Bach.jpg]

Już od jakiegoś czasu zaobserwować można w Twych postach kul dżezi tendencję do aluzyjnego imputowania wszystkiemu co metalowo-długowłose ciulowatości. Tyle tylko, że na powyższym obrazku nie widzimy żadnego Sebastiana Bacha lecz, jak już - JANa Sebastiana Bacha. I tym oto sposobem chcąc ziomal błysnąć wyszedłeś, nie po raz pierwszy zresztą, na ciula, IstnegoKurwaCiula.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

kurwa pol roku go na forum nie ma a jak wroci to awanture wszczyna
Odpowiedz

Jeżeli cokolwiek może uchodzić tutaj za przyczynek dla awantury to emanujący głupotą, ignorancją oraz zjawiskiem o jakim wspomnieć mi już było dane, post który to również miałem wyżej wątpliwą przyjemność zacytować. Dziękuję, możesz się zaorać, niedouczony imć ćwoku.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Siema,Vomit.Gdzies bywał?:>
Zostaw Istnego,to moj kumpel.
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Jeżeli cokolwiek może uchodzić tutaj za przyczynek dla awantury to emanujący głupotą, ignorancją oraz zjawiskiem o jakim wspomnieć mi już było dane, post który to również miałem wyżej wątpliwą przyjemność zacytować. Dziękuję, możesz się zaorać, niedouczony imć ćwoku.

wez wypierdalaj gdzies indziej sie wymadrzac sfrustrowany frajerzyno

co jest, szef sie nad toba psychicznie zneca czy laska cie rzucila? bo naprawde nie rozumiem czemu sie do mnie dopierdalasz
Odpowiedz

A te ostrzeżenia to chyba za nieobecność dostawał.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wez wypierdalaj gdzies indziej sie wymadrzac sfrustrowany frajerzyno

co jest, szef sie nad toba psychicznie zneca czy laska cie rzucila?

Racja, to że nie było mnie tutaj z pół roku, jak sam w dodatku stwierdziłeś, zaiste w stu procentach potwierdza słuszność tezy przez Cię powyżej postawionej. Co jak co, ale akurat nie ja się tutaj wymądrzać zacząłem, a jako że wiadomo zgodnie z jaką miarą zwykliśmy mierzyć innych - przykro mi, że w życiu Twym tak się układa jako piszesz powyżej. I nie tylko Tobie, jeśli o użytkowników tego forum chodzi, zapewne.

Cytat:bo naprawde nie rozumiem czemu sie do mnie dopierdalasz

Już Ci napisałem, dlaczego się do Ciebie dopierdoliłem, jasno i wyraźnie.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):a jako że wiadomo zgodnie z jaką miarą zwykliśmy mierzyć innych - przykro mi, że w życiu Twym tak się układa jako piszesz powyżej. I nie tylko Tobie, jeśli o użytkowników tego forum chodzi, zapewne.

naucz sie czegos nowego i dopiero wtedy do mnie wyskocz
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Racja, to że nie było mnie tutaj z pół roku, jak sam w dodatku stwierdziłeś, zaiste w stu procentach potwierdza słuszność tezy przez Cię powyżej postawionej. Co jak co, ale akurat nie ja się tutaj wymądrzać zacząłem, a jako że wiadomo zgodnie z jaką miarą zwykliśmy mierzyć innych - przykro mi, że w życiu Twym tak się układa jako piszesz powyżej. I nie tylko Tobie, jeśli o użytkowników tego forum chodzi, zapewne.
http://www.aktyka.pl/shop.php?tytul=Z_za...gorie=1283
Odpowiedz

o, wrócił pan mała-kulka-tłusty-cymbał
Odpowiedz

[Obrazek: 912ccf350add2180.jpg]
łał
Odpowiedz

^

No, że tak powiem - tył ciekawy.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz