• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zakazana koszulka

http://muzyka.onet.pl/mr,982351,wiadomosci.html

Co o tym myślicie. Jak dla mnie ten cały szum wokół tej koszulki to przesada. Nie widzę w niej nic strasznego (bywały gorsze Smile )
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Sad zakazali mi tapety :> koszulka szokuje w pierwszej sekundzie Smile tzn. tapeta w moim przypadku :>
Odpowiedz

Facjata tego pajaca daniego mnie bardziej zniesmacza..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Brawa dla panów z tej firmy. Powinni w ogóle zakazać koszulek z tym gównem, nie inaczej.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Dokładnie przedmówczyni ma racje, a mimo że CoF nie znosze, to nie widzę powodu, dla którego nie wolno by było takiego t-shirtu nosić. (poza estetycznymi)
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Dokładnie przedmówczyni ma racje,

A pierdolnąć Ci?Laughing
Wiem, wiem, że to nie do mnie, ale właśnie jestem pod olśnieniem wynikłym z doświadczenia wynikłego z obcowania z postami stiga. W temacie o Fallen Angels zaiste wszystko Ci nasz mistrz wyjaśni.

Cytat:a mimo że CoF nie znosze, to nie widzę powodu, dla którego nie wolno by było takiego t-shirtu nosić. (poza estetycznymi)

A ja widzę powód - jest to t-shirt spedalonych buziobrajów. Starczy?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A są nie spedalone buziobraje?
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Dokładnie przedmówczyni ma racje,

A pierdolnąć Ci?Laughing
Wiem, wiem, że to nie do mnie, ale właśnie jestem pod olśnieniem wynikłym z doświadczenia wynikłego z obcowania z postami stiga. W temacie o Fallen Angels zaiste wszystko Ci nasz mistrz wyjaśni.

Cytat:a mimo że CoF nie znosze, to nie widzę powodu, dla którego nie wolno by było takiego t-shirtu nosić. (poza estetycznymi)

A ja widzę powód - jest to t-shirt spedalonych buziobrajów. Starczy?

To, że Ty nie lubisz Kredek to wcale nie znaczy że nikt ich nie może słuchać, o gustach ie nie dyskutuje.
Odpowiedz

HANNIBAL napisał(a):To, że Ty nie lubisz Kredek to wcale nie znaczy że nikt ich nie może słuchać, o gustach ie nie dyskutuje.
Spierdalaj

Vomitorze wybacz,ze cie ubiegłem Laughing
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):A są nie spedalone buziobraje?

Otóż sam proces spedalenia następuje de facto przed etapem stania się buziobrajem, stąd w tytulaturze okraszającej potencjalnego lachociąga w zasadzie może zabraknąć elementu odnoszacego się, czy też podkreślającego spedalenie tegoż. Jednakże, ze względu na fakt, że już i tak poddałem ją (tj. tytulaturę) znacznemu okrojeniu, postanowiłem przynajmniej tenże jej fragment zachować, aby nie uczynić jej nadto ubogiej. Odpuścić sobie ze względu na ograniczenia czasowe i kwestie estetyczne należało chociażby takie zwroty jak "spermopije", "dupodaje", "gaje", "kupożercy" etc.

EDIT
Kurde, to miała być moja kwestia.

Ale co się odwlecze..

HANNIBAL napisał(a):o gustach ie nie dyskutuje.

No właśnie, więc spierdalaj.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

HANNIBAL napisał(a):o gustach ie nie dyskutuje.

To co w takim razie robisz na tym forum? O czym dyskutujesz? Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

e tam.. cienka ta koszulka... Jakby byli naprawde TrÓ i DarK to by walneli obrazek jak czarną babkę rucha czarny słoń na czarnym tle Laughing
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Koszulka to małe piwo...

http://muzyka.onet.pl/1,18,8,7690937,229...forum.html
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

mal napisał(a):Koszulka to małe piwo...

http://muzyka.onet.pl/1,18,8,7690937,229...forum.html

Skwituje to, krótkim, dopasowanym do poziomu wypowiedzi dziewczęcia, modnym ostatnio słowem...

Fajnie.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Zdecydowanie zabronić wszystkiego z kredkami. Jęczącym gejom poniżej 150 cm wzrostu mówię NIE Tongue

Btw. mnie chcieli wywalić ze szkoły za koloratkę, koszulkę z marihuaną, za słynne Kill your idols, a nawet za Jackassa (typiara stwierdziła, że jak czaszka = GESTAPO, CHUJ, nawet nie naziol, od rzau GESTAPOWIEC, no istna kretynka, nawet dyrektor się z niej śmiał). No to co by było jakbym założył tą, albo 'Fuck me Jesus' Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości