• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zakaz dystrybucji płyt rockowych ??

http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?news...strybucji_
nie wiem czy był o tym temat.....dla mnie to poniżej krytyki...widać Rydzym ma prawdziwą władze po co nowy rząd....
Odpowiedz

Data tej wiadomości wszystko tłumaczy ;D.

Cytat:załoga serwisu www.rockmetal.pl rozważa przejście do konspiracji lub przeniesienie portalu na zagraniczne serwery.

Dobre, dobre.

Choć w sumie gdyby nie to, mógłbym faktycznie w podobny pomysł PiSu i LPRu uwierzyć.
Odpowiedz

Kurwa i tak teraz mozna ledwo cos dostac w tym zabiedzonym kraju, chuje.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Dlatego właśnie postaram się za parę lat spierdolić na Florydę... zacznę tam nowe życie, może czasem spotkam Azagthotha w spożywczaku...
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Data tej wiadomości wszystko tłumaczy ;D.

Wczorajsze newsy na niektorych serwisach naprawde rzadzily ;) Co za poryty dzien ;D
Odpowiedz

Kurwa czyzbym lyknal scieme Wink

ale gdyby to byl PA zarcik to po kiego chuja w dalszym ciagu by ta wiadomosc istniala. Niekompetente skurwysyny chciely mnie nabrac!
i udalo im sie Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Acrid - czasem zdarzało się coś śmiesznego, a to akurat faktycznie fajnie napisane. Niektórzy pewnie na serio uwierzyli ;D. Np. panowie powyżej, jak widać ;D.
Odpowiedz

statekx napisał(a):Kurwa czyzbym lyknal scieme :wink:

[Obrazek: rofl.gif]

Zrobie OT, ale coz, to jeden z newsow wczorajszego dnia ;)

1 kwietnia 2006 roku na placu im. Gomułki doszło do uroczystego obrzezania byłego prezydenta Aleksandra K. Podczas tej uroczystości pojawiło się wiele osobistości znanych z radia i z telewizji.

O godzinie 12:00 rozpoczęła się wielka feta. Pan Oleksy razem z członkami chóru „Czerwony Październik” dokonali symbolicznego przecięcia. Pozostałość po tej „operacji” trafią na „Wielką orkiestrę świątecznej pomocy” gdzie zostanie zlicytowana na szczytny cel budowy instalacji odprowadzającej szambo z okolicy miejsca w którym odbywa się „Przystanek Woodstok”. W wywiadzie dla Nacjonalisty Jurek Owsiak zaprzeczył o tym aby kiedykolwiek hailował podczas wypowiedzi publicznych "ja tylko chciałem zamówic piwo " tłumaczył sie. Przedstawił także problem czystości na Woodstok. „Tego szamba nikt nie posprząta” powiedział .

Impreza się nie odbyła bez przykrych incydentów. Uroczystość zakłucia bojówka skrajnie żydowsko-centorowo-prawicowa. Która się nie zgadza na nadanie Aleksandrowi K tytułu „Zasłużonego dla Izraela” . Manifestujący żydzi skandowali hasła „ Faszyści do gazu”, „Zrobimy z wami to co Hitler z cyganami”. Policja nie interweniowała, nawet wtedy kiedy pani Kazimiera Szczuka wraz z grupą niezidentyfikowanych homoseksualistów próbowała za pomocą „ludzkiego łańcucha” zniszczyć kościół im. Rydzyka.

Pod koniec uroczystosci Policja oszacowała straty na 2 mln złotych, lecz strat moralnych nikt nie jest wstanie obliczyc...

Źródło: Gazeta Koszerna
Odpowiedz

nius dotyczący Rydzyka i Bayernu wymiata :>
Odpowiedz

Przepraszam , wyszłem na idiotę 8) .
Odpowiedz

Dobre, ale nie przebije artykułu z "NCz" o judeianie Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

http://hacking.pl/5908

Mieli wyobraźnię chłopaki ;]
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Przepraszam , wyszłem na idiotę 8) .
Nie, dopiero teraz wyszedłeś na prawdziwego idiotę.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości