Zakaz dystrybucji płyt rockowych ?? -
Ramone - 04-02-2006
http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?newsstart=13171_Zakaz_dystrybucji_
nie wiem czy był o tym temat.....dla mnie to poniżej krytyki...widać Rydzym ma prawdziwą władze po co nowy rząd....
-
Kamael - 04-02-2006
Data tej wiadomości wszystko tłumaczy ;D.
Cytat:załoga serwisu www.rockmetal.pl rozważa przejście do konspiracji lub przeniesienie portalu na zagraniczne serwery.
Dobre, dobre.
Choć w sumie gdyby nie to, mógłbym faktycznie w podobny pomysł PiSu i LPRu uwierzyć.
-
statekx - 04-02-2006
Kurwa i tak teraz mozna ledwo cos dostac w tym zabiedzonym kraju, chuje.
-
de7th - 04-02-2006
Dlatego właśnie postaram się za parę lat spierdolić na Florydę... zacznę tam nowe życie, może czasem spotkam Azagthotha w spożywczaku...
-
Acrid - 04-02-2006
Kamael napisał(a):Data tej wiadomości wszystko tłumaczy ;D.
Wczorajsze newsy na niektorych serwisach naprawde rzadzily ;) Co za poryty dzien ;D
-
statekx - 04-02-2006
Kurwa czyzbym lyknal scieme
ale gdyby to byl PA zarcik to po kiego chuja w dalszym ciagu by ta wiadomosc istniala. Niekompetente skurwysyny chciely mnie nabrac!
i udalo im sie
-
Kamael - 04-02-2006
Acrid - czasem zdarzało się coś śmiesznego, a to akurat faktycznie fajnie napisane. Niektórzy pewnie na serio uwierzyli ;D. Np. panowie powyżej, jak widać ;D.
-
Acrid - 04-02-2006
statekx napisał(a):Kurwa czyzbym lyknal scieme :wink:
Zrobie OT, ale coz, to jeden z newsow wczorajszego dnia ;)
1 kwietnia 2006 roku na placu im. Gomułki doszło do uroczystego obrzezania byłego prezydenta Aleksandra K. Podczas tej uroczystości pojawiło się wiele osobistości znanych z radia i z telewizji.
O godzinie 12:00 rozpoczęła się wielka feta. Pan Oleksy razem z członkami chóru âCzerwony Październikâ dokonali symbolicznego przecięcia. Pozostałość po tej âoperacjiâ trafią na âWielką orkiestrę świątecznej pomocyâ gdzie zostanie zlicytowana na szczytny cel budowy instalacji odprowadzającej szambo z okolicy miejsca w którym odbywa się âPrzystanek Woodstokâ. W wywiadzie dla Nacjonalisty Jurek Owsiak zaprzeczył o tym aby kiedykolwiek hailował podczas wypowiedzi publicznych "ja tylko chciałem zamówic piwo " tłumaczył sie. Przedstawił także problem czystości na Woodstok. âTego szamba nikt nie posprzątaâ powiedział .
Impreza się nie odbyła bez przykrych incydentów. Uroczystość zakłucia bojówka skrajnie żydowsko-centorowo-prawicowa. Która się nie zgadza na nadanie Aleksandrowi K tytułu âZasłużonego dla Izraelaâ . Manifestujący żydzi skandowali hasła â Faszyści do gazuâ, âZrobimy z wami to co Hitler z cyganamiâ. Policja nie interweniowała, nawet wtedy kiedy pani Kazimiera Szczuka wraz z grupą niezidentyfikowanych homoseksualistów próbowała za pomocą âludzkiego łańcuchaâ zniszczyć kościół im. Rydzyka.
Pod koniec uroczystosci Policja oszacowała straty na 2 mln złotych, lecz strat moralnych nikt nie jest wstanie obliczyc...
Źródło: Gazeta Koszerna
-
The Stig - 04-02-2006
nius dotyczący Rydzyka i Bayernu wymiata :>
-
Ramone - 04-02-2006
Przepraszam , wyszłem na idiotę 8) .
-
Beast King - 04-03-2006
Dobre, ale nie przebije artykułu z "NCz" o judeianie
-
BakMan - 04-04-2006
http://hacking.pl/5908
Mieli wyobraźnię chłopaki ;]
-
Książę 2 - 04-05-2006
Ramone napisał(a):Przepraszam , wyszłem na idiotę 8) .
Nie, dopiero teraz wyszedłeś na prawdziwego idiotę.