06-20-2005, 10:44 AM
Witam. Cholernie podnieca mnie granie na klawiszach . W sumie to nie mam żadnych jeno na kompie mam mały programik udający syntezator. Wychodzi mi na nim pare utworów Children of Bodom, Dimmu Borgir, Moonsorrow - ot. takie melodyjne zespoły . Od kąd siegam pamięcią zawsze chciałem grać na klawiszach. NO ale starszy kupił mi akustyka. Trochę tam nanim brzedękole ale jako że jestem samoukiem po półrocznym grnaiu nic nie umie zagrać do końca (no chyba że hey joe czy dom wschodzącego słońca Animalsów. Dobra nie będe sie rozpisywał, przejde do sedna.
Zastanawiam sie nad kupnem jakiegoś syntezatora dobrego na początek. Czy KORG N384 bedzie odpowiedni jak na początek? widziałęm to na amerykańskich stornach i w teledyskach wyżej wymienionych zespołów. Ogólnie gdyby nie to, to jaki sprzet byście mi polecili - jakiś tani i w miare dobry - do 1300 zł (wiem że to mało ale jak na początek to chyba powinno starczyć).
Pozdro
Zastanawiam sie nad kupnem jakiegoś syntezatora dobrego na początek. Czy KORG N384 bedzie odpowiedni jak na początek? widziałęm to na amerykańskich stornach i w teledyskach wyżej wymienionych zespołów. Ogólnie gdyby nie to, to jaki sprzet byście mi polecili - jakiś tani i w miare dobry - do 1300 zł (wiem że to mało ale jak na początek to chyba powinno starczyć).
Pozdro