- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Każdy może słuchać różnej muzy, bo każdy znajduje coś innego.
Czemu słuchacie swojej muzy? Co w niej was pociąga, co w niej znajdujecie? Co wam daje?
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Hmm... Ja cenię sobie w muzyce oryginalność, pasję grania, wyrażanie porzez nią uczuć, emocji... Dopiero później patrzę na warsztat muzyków. Słucham bardzo różnej muzyki poczynając od Hectora Berlioza, a kończąc na Opeth, ale wszystko zależy od nastroju np. gdy jestem szczęśliwa słucham Led Zeppelin, Janis Joplin, gdy jestem wściekła "puszczam" Kreatora itd

Muzyka jest moją inspiracją.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
Muzyka powinna stanowić część życia. Mimo iż ja nie słucham HM to nie znaczy, ze wybiłbym wszystkich jego słuchaczy, słuchajcie tego co wam sie podoba, zachwuje szacunek do zespołów HM, bo tworzą oni swoją muzyke na instrumentach, co jest najaważniejsze. Nie jest to kilka kawałków posklejanych na komputerze, tylko praca, do której potrzeba zdolnosći, bo przecież każdy może poskładać COŚ na kompie i powiedzeć, ze to muzyka, ale nie każdy już moze chwycić gitare/bas/bębny/lub coś innego i zagrać na tym prawdziwą muzyke. Jeśli juz taka muzyka jest tworzona od serca to to widać, muzycy chcą w tedy koncertować dla ludzi, co zresztą widać na koncerach. Tego nie da sie oszukać. To widać i czuć......
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
hey! muzyka jest dla mnie pasją ... jakby stylem zycia. slucham jej bardzo czesto i duzo. najrozniejszej. od spokojnych 'kolysanek' i ballad kiedy nie mam zbyt dobrego humoru i energii po ciezkie i szybkie kawalki ktore az tętnią mocą i duchem.
muzyka jest swietnym srodkiem wyrazania emocji i to wlasnie naladowanie uczuciami sprawia ze jest ona piekna!
slusznie powiedziano tu ze prawdziwa dobra muza jest tworzona z sercem , trzeba miec zdolnosci ... a nie na kompie, gdzie wystarczy dobry program.
tyle ... nka
pozdr
Fly, fly to the rainbow, fly away, so far away ...
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
bez muzyki nie ma życia....gdy ci jest zle, dobrze wlanczasz ulubiony kawałek i jest fajnie...
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Doskonały dodatek do śniadania, obiadu i kolacji.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Hmm.. powiedzmy że reforma oświaty mnie po cześci do tego skłoniła, ale tylko na samym początku ^^ A potem było już z górki i to dość dość stromej bo z jakichś tam nu przeszło na Slayerki, Sepulture a po odejsciu od nich Maxa królem bezapelacyjnie został SoulFly hjehje :)) Ale ze nie polubie blacka jestem na 100% pewien :P Co nie znaczy ze uważam za gorsze w jakimś stopniu osoby które tego sluchaja!! Wolna Amerykanka moi mili 8) i bardzo dobrze hihihuhuhiihi :)
Słowa..Ciepłe rzeki mętnej wody...
Słowa..Jeśli uwierzysz to się utopisz