- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Co sadzicie o filmie "Wywiad z Wampirem" ? dla mnie jest to najlepszy film o "gryzoniach"

Doskonale role Brada Pitta i Toma Cruisa ogladalem go setki razy i mi sie nie znudzil. "Drink from Me and live forever"
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 761
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Film mi się bardzo podobał, mam nawet soundtrack. Jest na pewno najlepszym tego typu 'hollywodzkim'filmem... ale nie zapominajmy o Draculi nakręconym przez pana Coppolę. Film jest świetny, od ścieżki dzwiękowej (skomponowanej przez Kilara, po aktorów, klimat... )
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ja właśnie nie widziałam "Wywiadu", bo zawsze mi coś przeszkadzało. Ale na szczęście w sobotę na TVN7 jest, więc obejrzę sobie kunszt Pitta, Cruise'a i Banderasa. Zwłaszcza, że to bardzo ciekawi faceci jeśli chodzi o urodę

.
I can't see as I'm facing your pityfull lies
Don't have the strength to carry your heavy load of life...
"Sigillum Diaboli" - HIM
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Zaiste najepszy film o wampirkach.. =) I jedyny w ktorym widzac Cruise'a oraz Pitt'a nie mialem odruchow wymiotnych.. (chociaz przyznac musze ze nie widzialem 7..)
- Liczba postów:
- 105
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Powiem tak jest to Horror, najlepszy jaki widziałem, przedstawienie szłachty wsród wampirów tzw. Ventrue i Toreadorzy...kot grał w Vtm to wie o czym mówie, to nietylko najlepszy film o wampirach, jest jedenym z najlepszych filmów w świecie kina.
I nadeszła szkoła...
gg # 4622287
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Chora byłam, to nie pisałam.
Obejrzałam... I muszę powiedzieć, że mnie ten film nie przeraził, ale bardzo zasmucił. Żal mi było Luisa, Claudii może mniej, bo to, jak zaszlachtowała Lestata było dość... Złe

!
No co do reszty: kostiumy fajne, obsada bardzo dobra (no, bo w końcu był tam Brad i Tom

), a muzyka na poziomie dobrych soundtracków.
Film mi się podobał tylko, że pod koniec to mi się płakać chciało. Zbyt wrażliwa jestem

...
I can't see as I'm facing your pityfull lies
Don't have the strength to carry your heavy load of life...
"Sigillum Diaboli" - HIM
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Bardzo dobry film ;]
Aczkolwiek książka lepsza - tak musiałam to dodać
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
A moze mi ktos podac tytul "Wywiadu z Wampirem" po angileksu (pelna nazwe). Z gory dzieki.
ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
No chyba 'Interview with vampire'..
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
"Interview with the Vampire"
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
No dzieki Prisca
ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Prisca jestes pewna ze jest to prawdziwa nazwa tego filmu po angielsku. Chodzi o to zeby ona przmiala tak jak film sie nazywa. A nie przetlumaczenie "Wywiad z Wampirem" na angielski bo to czesto sie nie zgadza.
ave
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
To jest oryginalna nazwa filmu..