• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wywiad z wampirem

Co sadzicie o filmie "Wywiad z Wampirem" ? dla mnie jest to najlepszy film o "gryzoniach" Wink Doskonale role Brada Pitta i Toma Cruisa ogladalem go setki razy i mi sie nie znudzil. "Drink from Me and live forever"
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Film mi się bardzo podobał, mam nawet soundtrack. Jest na pewno najlepszym tego typu 'hollywodzkim'filmem... ale nie zapominajmy o Draculi nakręconym przez pana Coppolę. Film jest świetny, od ścieżki dzwiękowej (skomponowanej przez Kilara, po aktorów, klimat... )
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

A ja właśnie nie widziałam "Wywiadu", bo zawsze mi coś przeszkadzało. Ale na szczęście w sobotę na TVN7 jest, więc obejrzę sobie kunszt Pitta, Cruise'a i Banderasa. Zwłaszcza, że to bardzo ciekawi faceci jeśli chodzi o urodę Big Grin.
I can't see as I'm facing your pityfull lies
Don't have the strength to carry your heavy load of life...

"Sigillum Diaboli" - HIM
Odpowiedz

Zaiste najepszy film o wampirkach.. =) I jedyny w ktorym widzac Cruise'a oraz Pitt'a nie mialem odruchow wymiotnych.. (chociaz przyznac musze ze nie widzialem 7..)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Powiem tak jest to Horror, najlepszy jaki widziałem, przedstawienie szłachty wsród wampirów tzw. Ventrue i Toreadorzy...kot grał w Vtm to wie o czym mówie, to nietylko najlepszy film o wampirach, jest jedenym z najlepszych filmów w świecie kina.
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

W Wywiadzie świetne kostiumy mieli Big Grin. Ja też chcę takie sukniee Big Grin

A czy to taki znowu horror? Mnie tam nic nie straszyło Wink. Taki.. znajomy światek, więc jakbym miała się bać?
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

Odpowiedz

Chora byłam, to nie pisałam.

Obejrzałam... I muszę powiedzieć, że mnie ten film nie przeraził, ale bardzo zasmucił. Żal mi było Luisa, Claudii może mniej, bo to, jak zaszlachtowała Lestata było dość... Złe Big Grin Big Grin Big Grin!
No co do reszty: kostiumy fajne, obsada bardzo dobra (no, bo w końcu był tam Brad i Tom Big Grin), a muzyka na poziomie dobrych soundtracków.

Film mi się podobał tylko, że pod koniec to mi się płakać chciało. Zbyt wrażliwa jestem Crying or Very Sad...
I can't see as I'm facing your pityfull lies
Don't have the strength to carry your heavy load of life...

"Sigillum Diaboli" - HIM
Odpowiedz

Bardzo dobry film ;]
Aczkolwiek książka lepsza - tak musiałam to dodać Tongue
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

A moze mi ktos podac tytul "Wywiadu z Wampirem" po angileksu (pelna nazwe). Z gory dzieki.

ave Angry
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
Odpowiedz

No chyba 'Interview with vampire'..
Odpowiedz

"Interview with the Vampire"

Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

No dzieki Prisca

ave Angry
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
Odpowiedz

Prisca jestes pewna ze jest to prawdziwa nazwa tego filmu po angielsku. Chodzi o to zeby ona przmiala tak jak film sie nazywa. A nie przetlumaczenie "Wywiad z Wampirem" na angielski bo to czesto sie nie zgadza.

ave Angry
Odpowiedz

To jest oryginalna nazwa filmu..
Odpowiedz

Kiedyś mi książka Wywiad z wampirem wpadła w łapki, ale niestety nie miałam funduszy Evil or Very Mad

Teraz zginęła, przepadła, ale kiedyś jeszcze ją odkopię w jakichś zapomnianych regałach empiku Smile

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości