Forum Rockmetalshop
Wywiad z wampirem - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Wywiad z wampirem (/thread-wywiad-z-wampirem)

Strony: 1 2 3

Wywiad z wampirem - Windir - 09-06-2004

Co sadzicie o filmie "Wywiad z Wampirem" ? dla mnie jest to najlepszy film o "gryzoniach" Wink Doskonale role Brada Pitta i Toma Cruisa ogladalem go setki razy i mi sie nie znudzil. "Drink from Me and live forever"

- Vlkodlak - 09-06-2004

Film mi się bardzo podobał, mam nawet soundtrack. Jest na pewno najlepszym tego typu 'hollywodzkim'filmem... ale nie zapominajmy o Draculi nakręconym przez pana Coppolę. Film jest świetny, od ścieżki dzwiękowej (skomponowanej przez Kilara, po aktorów, klimat... )

- Heartagirl - 09-06-2004

A ja właśnie nie widziałam "Wywiadu", bo zawsze mi coś przeszkadzało. Ale na szczęście w sobotę na TVN7 jest, więc obejrzę sobie kunszt Pitta, Cruise'a i Banderasa. Zwłaszcza, że to bardzo ciekawi faceci jeśli chodzi o urodę Big Grin.

- Dżemik - 09-06-2004

Zaiste najepszy film o wampirkach.. =) I jedyny w ktorym widzac Cruise'a oraz Pitt'a nie mialem odruchow wymiotnych.. (chociaz przyznac musze ze nie widzialem 7..)

- zdenka88 - 09-06-2004

Powiem tak jest to Horror, najlepszy jaki widziałem, przedstawienie szłachty wsród wampirów tzw. Ventrue i Toreadorzy...kot grał w Vtm to wie o czym mówie, to nietylko najlepszy film o wampirach, jest jedenym z najlepszych filmów w świecie kina.

- Vlkodlak - 09-07-2004

W Wywiadzie świetne kostiumy mieli Big Grin. Ja też chcę takie sukniee Big Grin

A czy to taki znowu horror? Mnie tam nic nie straszyło Wink. Taki.. znajomy światek, więc jakbym miała się bać?

- Heartagirl - 09-20-2004

Chora byłam, to nie pisałam.

Obejrzałam... I muszę powiedzieć, że mnie ten film nie przeraził, ale bardzo zasmucił. Żal mi było Luisa, Claudii może mniej, bo to, jak zaszlachtowała Lestata było dość... Złe Big Grin Big Grin Big Grin!
No co do reszty: kostiumy fajne, obsada bardzo dobra (no, bo w końcu był tam Brad i Tom Big Grin), a muzyka na poziomie dobrych soundtracków.

Film mi się podobał tylko, że pod koniec to mi się płakać chciało. Zbyt wrażliwa jestem Crying or Very Sad...

- Prisca - 09-20-2004

Bardzo dobry film ;]
Aczkolwiek książka lepsza - tak musiałam to dodać Tongue

- Demon - 09-21-2004

A moze mi ktos podac tytul "Wywiadu z Wampirem" po angileksu (pelna nazwe). Z gory dzieki.

ave Angry

- Dżemik - 09-21-2004

No chyba 'Interview with vampire'..

- Prisca - 09-21-2004

"Interview with the Vampire"

Wink

- Demon - 09-21-2004

No dzieki Prisca

ave Angry

- Demon - 09-22-2004

Prisca jestes pewna ze jest to prawdziwa nazwa tego filmu po angielsku. Chodzi o to zeby ona przmiala tak jak film sie nazywa. A nie przetlumaczenie "Wywiad z Wampirem" na angielski bo to czesto sie nie zgadza.

ave Angry

- Dżemik - 09-23-2004

To jest oryginalna nazwa filmu..

- Vlkodlak - 09-25-2004

Kiedyś mi książka Wywiad z wampirem wpadła w łapki, ale niestety nie miałam funduszy Evil or Very Mad

Teraz zginęła, przepadła, ale kiedyś jeszcze ją odkopię w jakichś zapomnianych regałach empiku Smile