Wywiad z wampirem -
Windir - 09-06-2004
Co sadzicie o filmie "Wywiad z Wampirem" ? dla mnie jest to najlepszy film o "gryzoniach"

Doskonale role Brada Pitta i Toma Cruisa ogladalem go setki razy i mi sie nie znudzil. "Drink from Me and live forever"
-
Vlkodlak - 09-06-2004
Film mi się bardzo podobał, mam nawet soundtrack. Jest na pewno najlepszym tego typu 'hollywodzkim'filmem... ale nie zapominajmy o Draculi nakręconym przez pana Coppolę. Film jest świetny, od ścieżki dzwiękowej (skomponowanej przez Kilara, po aktorów, klimat... )
-
Heartagirl - 09-06-2004
A ja właśnie nie widziałam "Wywiadu", bo zawsze mi coś przeszkadzało. Ale na szczęście w sobotę na TVN7 jest, więc obejrzę sobie kunszt Pitta, Cruise'a i Banderasa. Zwłaszcza, że to bardzo ciekawi faceci jeśli chodzi o urodę

.
-
Dżemik - 09-06-2004
Zaiste najepszy film o wampirkach.. =) I jedyny w ktorym widzac Cruise'a oraz Pitt'a nie mialem odruchow wymiotnych.. (chociaz przyznac musze ze nie widzialem 7..)
-
zdenka88 - 09-06-2004
Powiem tak jest to Horror, najlepszy jaki widziałem, przedstawienie szłachty wsród wampirów tzw. Ventrue i Toreadorzy...kot grał w Vtm to wie o czym mówie, to nietylko najlepszy film o wampirach, jest jedenym z najlepszych filmów w świecie kina.
-
Vlkodlak - 09-07-2004
W Wywiadzie świetne kostiumy mieli

. Ja też chcę takie sukniee
A czy to taki znowu horror? Mnie tam nic nie straszyło

. Taki.. znajomy światek, więc jakbym miała się bać?
-
Heartagirl - 09-20-2004
Chora byłam, to nie pisałam.
Obejrzałam... I muszę powiedzieć, że mnie ten film nie przeraził, ale bardzo zasmucił. Żal mi było Luisa, Claudii może mniej, bo to, jak zaszlachtowała Lestata było dość... Złe

!
No co do reszty: kostiumy fajne, obsada bardzo dobra (no, bo w końcu był tam Brad i Tom

), a muzyka na poziomie dobrych soundtracków.
Film mi się podobał tylko, że pod koniec to mi się płakać chciało. Zbyt wrażliwa jestem

...
-
Prisca - 09-20-2004
Bardzo dobry film ;]
Aczkolwiek książka lepsza - tak musiałam to dodać
-
Demon - 09-21-2004
A moze mi ktos podac tytul "Wywiadu z Wampirem" po angileksu (pelna nazwe). Z gory dzieki.
ave
-
Dżemik - 09-21-2004
No chyba 'Interview with vampire'..
-
Prisca - 09-21-2004
"Interview with the Vampire"
-
Demon - 09-21-2004
No dzieki Prisca
ave
-
Demon - 09-22-2004
Prisca jestes pewna ze jest to prawdziwa nazwa tego filmu po angielsku. Chodzi o to zeby ona przmiala tak jak film sie nazywa. A nie przetlumaczenie "Wywiad z Wampirem" na angielski bo to czesto sie nie zgadza.
ave
-
Dżemik - 09-23-2004
To jest oryginalna nazwa filmu..
-
Vlkodlak - 09-25-2004
Kiedyś mi książka Wywiad z wampirem wpadła w łapki, ale niestety nie miałam funduszy
Teraz zginęła, przepadła, ale kiedyś jeszcze ją odkopię w jakichś zapomnianych regałach empiku