• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wytwory Jacka Piekary

POWINNI TEGO ZABRONIĆ. Nie polecam.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

mowisz o ksiazkach?
Znam faceta osobiscie, zajebisty czlowiek.
Ksiazki tez.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

powiem tak.. sie zaraziłem na maksa.. w ciągu kliku dni pochłonąłem all co było mozliwe o inkwizytorze.. + Neurosis.. (a swoją drogą wie ktos czy bedzie wogole to be continued? mialo być na jesieni 2006 i cicho sza...)
Dawno mnie tak nic nie wciągnęło...

Teraz moze sięgne po kolejne Jego booki...

zazdrościć - znania osobiście, mam nadzieję ze nie jest takim bucme jak Sapkowski...
Break the Silence
Odpowiedz

naucz się kurwa pisać po ludzku tłumoku, bo na razie jesteś tylko taki spoko najs kolo, że wypierdalaj po złom
Odpowiedz

No i chuj Łachu książęcy! Po ludzku - masz na myśli po polsku czy w jakimś innym narzeczu?

a poza tym "MORDA" !jak do mnie żalisz...
Break the Silence
Odpowiedz

Po pierwsze - gdybyś nie spał w nogach, to może bym z tobą pogadał. Po drugie - to że byłeś mistrzem w "zbijaka" na paraolimpiadzie nie robi na mnie wrażenia. Po trzecie - zwijaj wąż szambiarzowi synu parchatej praczki z koślawymi racicami.
Odpowiedz

O jak ślicznie!!
I pomyśleć , że wszystko to zawdzięczasz rodzicom , którzy zakupili swojemu księciuniowi Neostradę, co?
Miłego turlania dropsów!
To ja już spadam na ten złom..
Break the Silence
Odpowiedz

Ale ty się paskudnie odzywasz do innych użytkowników forum. Zupełny brak kultury i wychowania. Wpuścić takiego między... ludzi.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Synu napisał(a):O jak ślicznie!!
I pomyśleć , że wszystko to zawdzięczasz rodzicom , którzy zakupili swojemu księciuniowi Neostradę, co?
Miłego turlania dropsów!
To ja już spadam na ten złom..
Pojazd godny pogrążonego w kurewskim amoku ćwierćanalfabety (z przewagą "anal") który rok temu przesiadł się z Roxette na Sisters of Mercy.
Choć nie jest prawdą, jakobym rodzicom zawdzięczał neostradę, to nawet gdyby tak było to i tak lepiej aniżeli - podobnie jak ty - miałbym zawdzięczać rodzicom zaspokajanie seksualnych potrzeb.
Odpowiedz

Neutral

Co do tematu, czytał ktoś "Świat jest pełen chętnych suk" czy "Przenajświętszą Rzeczpospolitą". Nie czytałem tego jeszcze, więc chciałbym poznać Wasze opinie zanim się zabiorę za nie (jeśli się zabiorę).
Odpowiedz

"Przenajświętszej.." czytalem tylko fragment..futurystyczna wizja świata.Mnie powaliła.Pewno zaraz jak skończę "Miecz Aniołów" to kolejny zakup i lektura do drezyny.
Recki:
TU
Break the Silence
Odpowiedz

bardzo dobry pisarz, tworzy pomyslowo,i z jajem. polecam serie ksiazek o inkwizytorze
Odernit, dum metuant.
Odpowiedz

"Przenajświętsza Rzeczpospolita" rządzi 8)
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

Przeczytałem wszystkie dotychczasowe opowieści o inkwizytorze oraz necrosis, teraz szykuję się do "świat jest pełenb chetrnych suk".Zgodze sie z the beast ze to fantasy z jajem. Zamiast miliardowej opowiastki o dzielnych hobbitach/elfach/krasnoludach(niepotrzebne skreslic) ktorzy ida walczyc ze smokiem/banda trolli/mega-hiper-super demonem(niepotrzebne skreslic) mamy historie o ludziach z krwi i kosci,ktorych najwiekszym wrogiem sa inni ludzie, bo anioly diably zjawy i inne dziadostwo to tylko wypelniacz, aczkolwiek wykorzystywany z pomyslem.Tak moim zdaniem powinno wygladac prawdziwe, mroczne fantasy.Wieśmin może się schować...
"Teamwork is essential.It gives them someone else to shoot at."
"Patriots always talk about dying fot their country,but never about killng for their country"
Odpowiedz

jak do tej pory przeczytałam tylko Miecz Aniołów. i spodobały mi sie te przygody Inkwizytora Mordimera, bardzo szybko to przeczytałam. Jak będę miala czas to siegnę po kolejne tomy o inkwizytorze i moze inne jego książki.
I'm just a dreamer, I dream my life away.
I'm just a dreamer who dreams of better days
I'm just a dreamer who's seraching for the way.
Dreamer- Ozzy Osbourne
Odpowiedz