Ankieta: Na kogo zag - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
LiD
20.31%
13
20.31%
PO
18.75%
12
18.75%
LiS
0%
0
0%
PiS
1.56%
1
1.56%
PSL
1.56%
1
1.56%
Pierdole Wybory
23.44%
15
23.44%
UPR
26.56%
17
26.56%
Inna partia (jaka?)
7.81%
5
7.81%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 2007

A zwolennicy UPRu to tak chórkami zawsze? Wyrażenie jakiejkolwiek opinii sprzecznej z waszymi, powoduje waszą zbiorowa polucje związaną z tematem wyższości UPEERU nad wszystkimi innymi partiami. Tak trudno pojąć w tym waszym zaścianku ze ludzie mogą mieć inne poglądy ?
Odpowiedz

A niech sie nawet pierdolą podczas ogłaszania wyników. Tylko, że jak owa horda usłyszy, że UPR uzyskało 3% to owej hordzie zmiękną chuje i bedzie po imprezie.
Odpowiedz

Axel napisał(a):A zwolennicy UPRu to tak chórkami zawsze? Wyrażenie jakiejkolwiek opinii sprzecznej z waszymi, powoduje waszą zbiorowa polucje związaną z tematem wyższości UPEERU nad wszystkimi innymi partiami. Tak trudno pojąć w tym waszym zaścianku ze ludzie mogą mieć inne poglądy ?

mi np bardzo trudno jest zrozumiec jak mozna miec poglady socjalistyczne, a fanatykiem jak nd i kel nie jestem

razi mnie po prostu bezdenna glupota, jak w przypadku kamila

sondazami bardzo atwo jest manipulowac, a ludzie niestety za bardzo im wierza. jeden typek z wwa napisal na jednym forum ze zadzwonili do niego z obopu czy tam smg/krc i spytali sie na kogo bedzie glosowal, podajac jednoczesnie 3 mozliwe odpowiedzi - po, pis i sld
Odpowiedz

^o to to, polać mu
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

to, jaka upr i kórwin to super partia widać po tym z kim weszli w koalicję
Odpowiedz

super partia kurwo
Odpowiedz

Książę napisał(a):to, jaka upr i kórwin to super partia widać po tym z kim weszli w koalicję

po raz drugi Cie popieram
Odpowiedz

The Stig napisał(a):owa horda usłyszy, że UPR uzyskało 3% to owej hordzie zmiękną chuje i bedzie po imprezie.
Dokładnie.
Książę napisał(a):to, jaka upr i kórwin to super partia widać po tym z kim weszli w koalicję
Dokładnie.
Odpowiedz

A z kim mieli wejść ? Zresztą tu chodzi o start z jednej listy a nie koalicje w sejmie i patrząc na spot wyborczy w korym pojawia sie cały bosak to może w LPR coś się zmieniło czy cuś.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):A z kim mieli wejść ? Zresztą tu chodzi o start z jednej listy a nie koalicje w sejmie i patrząc na spot wyborczy w korym pojawia sie cały bosak to może w LPR coś się zmieniło czy cuś.

sami ? ale Kórwin zdał sobie sprawe, że jego elektorat moze nie wystarczyc i wziął do siebie LPR i PR.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):cały bosak to może w LPR coś się zmieniło czy cuś
hahahahhaa
Bosak szef MW no normalnie super partia kurwo
Odpowiedz

Spójrz na spot wyborczy pod ktorym jest cała LPR.

Młodzież wszechpolska to inna sprawa mnie osobiście ta organizacja wali niech sobie tam wiece organizuje. Mnie raczej obchodzi ,żeby obniżyli podatki ,żebym np. mogł łatwiej rozkecić w przyszłości własny biznes.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):ebym np. mogł łatwiej rozkecić w przyszłości własny biznes.

Przy okazji:

http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php...t=1&id=263
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Spójrz na spot wyborczy pod ktorym jest cała LPR.
sram na te spoty, pszesz co innego ci w nich powiedzą niż to że z robią w Polsce dobrobyt, że są najlepsi i będzie zajebiście?
Odpowiedz

a kieyd tam to mowią ? Podają program swój ogólny i przedewszystkim do jasnej cholery związany z gospodarką a nie opierający się na krytyce wrogów politycznych. Pod względem merytorycznym jest najlepiej przygotowany, zaś obecność UPR moim zdaniem dobrze sprzyja.

Na kogoś trzeba zagłosować jeśli się idzie do wyborów. Ja idę i uznałem ,że najlepiej będzie na LPR ,jeśli się dostaną a wszystko spierdolą i dadzą się wciągnąc w jakąś dziwne gre gigantów to sobie będę pluł w brode ,że zaufałem (zaś UPR pokarze ,że niczym isę nie rózni od reszty pierdolców z sejmu). A nóżsię uda, jestem młody to moje pierwsze wybory więc mam nadzieje :].
Odpowiedz