- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
A zwolennicy UPRu to tak chórkami zawsze? Wyrażenie jakiejkolwiek opinii sprzecznej z waszymi, powoduje waszą zbiorowa polucje związaną z tematem wyższości UPEERU nad wszystkimi innymi partiami. Tak trudno pojąć w tym waszym zaścianku ze ludzie mogą mieć inne poglądy ?
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
A niech sie nawet pierdolą podczas ogłaszania wyników. Tylko, że jak owa horda usłyszy, że UPR uzyskało 3% to owej hordzie zmiękną chuje i bedzie po imprezie.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
to, jaka upr i kórwin to super partia widać po tym z kim weszli w koalicję
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
A z kim mieli wejść ? Zresztą tu chodzi o start z jednej listy a nie koalicje w sejmie i patrząc na spot wyborczy w korym pojawia sie cały bosak to może w LPR coś się zmieniło czy cuś.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Spójrz na spot wyborczy pod ktorym jest cała LPR.
Młodzież wszechpolska to inna sprawa mnie osobiście ta organizacja wali niech sobie tam wiece organizuje. Mnie raczej obchodzi ,żeby obniżyli podatki ,żebym np. mogł łatwiej rozkecić w przyszłości własny biznes.
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
a kieyd tam to mowią ? Podają program swój ogólny i przedewszystkim do jasnej cholery związany z gospodarką a nie opierający się na krytyce wrogów politycznych. Pod względem merytorycznym jest najlepiej przygotowany, zaś obecność UPR moim zdaniem dobrze sprzyja.
Na kogoś trzeba zagłosować jeśli się idzie do wyborów. Ja idę i uznałem ,że najlepiej będzie na LPR ,jeśli się dostaną a wszystko spierdolą i dadzą się wciągnąc w jakąś dziwne gre gigantów to sobie będę pluł w brode ,że zaufałem (zaś UPR pokarze ,że niczym isę nie rózni od reszty pierdolców z sejmu). A nóżsię uda, jestem młody to moje pierwsze wybory więc mam nadzieje :].