• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

www.heavyhell.pl

Forum heavyhell jest głównie nastawione na muzykę heavy, power i thrash metalową, co nie oznacza że nie można tu pisać o death metalu, black metalu czy hard rocku. Chcielibyśmy, aby obok fanów Venom i Bathory spokojnie mogli egzystować sobie fani Helloween czy Rhapsody.
Jakiś czas temu powstało forum, niczym niewyrózniające się...ale teraz powróciliśmy z piekielna siła Wink
🔍http://www.heavyhell.pl

ZAPRASZAM Big Grin jak widać wszystko jest profesjonalne, więc nie ma obaw że forum padnie ani nic w tym stylu Smile miłego użytkowania
Odpowiedz

Ze wszechmiar wydaje mi się, iż stawianie Helloween obok Rhapsody jest jednak pewnym nieporozumieniem. Ale wchodzę, zobaczę, co z tego wyjdzie Wink

EDIT:

Przeraziłem się przeczytawszy temat o Nevermore, tak samo, jaki ten z Rhapsody, ale dam jeszczeszansę i obaczę cosik..

EDIT 2:

JAkieśkijowe to forum raczej, tak ogólnie, bez większego czepialstwa. Dzięki zostanę na razie tylko przy tyym Wink

BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

masz rację, chodziło mi o to, że obie te kapele są raczej pogardzane przez zatwardziałych ortodoksów i to je łączy Smile

edit: return, dopiero rozwijamy skrzydła, userów jeszcze nie ma tak dużo jak u was, mam nadzieję że pomożecie nam rozkręcić ten interes Smile
Odpowiedz

wg mnie to dobre i jeszcze lepiej zapowiadające się forum, na pewno nie rozwinie się jeżeli nie pomożecie, a po dwóch tematach chyba nie warto jeszcze go przekreślać Smile
Odpowiedz

A na chυj kolejne forum. Nie mozna po prostu pisac tu kυrwa? Nie bojcie sie nas...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

ależ my się nie boimy, ja tutaj chętnie piszę Smile forum jest po to bo miło jest mieć własne, a pisanie na dwóch nic nie kosztuje, Wy też się nas nie bójcie Smile
Odpowiedz

No może forum nie robi złego wrażenia, ale administratorzy raczej tak. IG znam z powermetal.pl a ten drugi ma troche zryty gust, ale kilku uzytkownikow ok, rejestruje sie Angry
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Big Grin no Boss to ma taki średni gust, ale przecież to forum dla wszystkich Big Grin mam nadzieję że forum się przyjmie, to dla nas ważne Smile
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?

Nie ma takowego, nie bylo i nie bedzie.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
ReTuRn napisał(a):BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?

Nie ma takowego, nie bylo i nie bedzie.
Nie inaczej Big Grin
Odpowiedz

Jakby nie patrzeć - racja. Są lepsze...
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

Co mi tam, rejestruje sie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze Laughing
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Co mi tam, rejestruje sie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze Laughing

thx guy Big Grin
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):Jakby nie patrzeć - racja. Są lepsze...

Chcesz bana? ;>
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

nie mogę się powstrzymać, przytoczę wam fragment najbardziej niszczącego postu z heavyhell.pl Big Grin Big Grin Big Grin (więcej podobnych w temacie o Riverside Big Grin)

Antoine de Lasalle napisał(a):(...)W zasadzie odcinam się od określeń panoszących się w pewnych środowiskach, a sprowadzających się do czynienia uwag, tudzież określania poszczególnych nurtów muzycznych alegoriami odnoszącymi się do rzekomej orientacji seksualnej wykonawców, tudzież nadawania tonu odpowiedniego wykonawcom, przypisując ich kroczom wszelkie okołogenitalne atrybuty.(...)

Laughing Laughing Laughing
[Obrazek: heavyhell2pl.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: