www.heavyhell.pl -
wildwarrior - 02-26-2006
Forum heavyhell jest głównie nastawione na muzykę heavy, power i thrash metalową, co nie oznacza że nie można tu pisać o death metalu, black metalu czy hard rocku. Chcielibyśmy, aby obok fanów Venom i Bathory spokojnie mogli egzystować sobie fani Helloween czy Rhapsody.
Jakiś czas temu powstało forum, niczym niewyrózniające się...ale teraz powróciliśmy z piekielna siła
http://www.heavyhell.pl
ZAPRASZAM

jak widać wszystko jest profesjonalne, więc nie ma obaw że forum padnie ani nic w tym stylu

miłego użytkowania
-
ReTuRn - 02-26-2006
Ze wszechmiar wydaje mi się, iż stawianie Helloween obok Rhapsody
jest jednak pewnym nieporozumieniem. Ale wchodzę, zobaczę, co z tego wyjdzie
EDIT:
Przeraziłem się przeczytawszy temat o Nevermore, tak samo, jaki ten z Rhapsody, ale dam jeszczeszansę i obaczę cosik..
EDIT 2:
JAkieśkijowe to forum raczej, tak ogólnie, bez większego czepialstwa. Dzięki zostanę na razie tylko przy tyym
BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
-
wildwarrior - 02-26-2006
masz rację, chodziło mi o to, że obie te kapele są raczej pogardzane przez zatwardziałych ortodoksów i to je łączy
edit: return, dopiero rozwijamy skrzydła, userów jeszcze nie ma tak dużo jak u was, mam nadzieję że pomożecie nam rozkręcić ten interes
-
Manowar - 02-26-2006
wg mnie to dobre i jeszcze lepiej zapowiadające się forum, na pewno nie rozwinie się jeżeli nie pomożecie, a po dwóch tematach chyba nie warto jeszcze go przekreślać
-
statekx - 02-26-2006
A na chĎ
j kolejne forum. Nie mozna po prostu pisac tu kĎ
rwa? Nie bojcie sie nas...
-
wildwarrior - 02-26-2006
ależ my się nie boimy, ja tutaj chętnie piszę

forum jest po to bo miło jest mieć własne, a pisanie na dwóch nic nie kosztuje, Wy też się nas nie bójcie
-
Nevermore - 02-26-2006
No może forum nie robi złego wrażenia, ale administratorzy raczej tak. IG znam z powermetal.pl a ten drugi ma troche zryty gust, ale kilku uzytkownikow ok, rejestruje sie
-
wildwarrior - 02-26-2006

no Boss to ma taki średni gust, ale przecież to forum dla wszystkich

mam nadzieję że forum się przyjmie, to dla nas ważne
-
Dżemik - 02-27-2006
ReTuRn napisał(a):BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
Nie ma takowego, nie bylo i nie bedzie.
-
RamzeS - 02-27-2006
Dżemik napisał(a):ReTuRn napisał(a):BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
Nie ma takowego, nie bylo i nie bedzie.
Nie inaczej
-
SuicideKaiten - 02-27-2006
Jakby nie patrzeć - racja. Są lepsze...
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-27-2006
Co mi tam, rejestruje sie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze
-
wildwarrior - 02-27-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Co mi tam, rejestruje sie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze 
thx guy
-
Dżemik - 02-27-2006
SuicideKaiten napisał(a):Jakby nie patrzeć - racja. Są lepsze...
Chcesz bana? ;>
-
wildwarrior - 03-02-2006
nie mogę się powstrzymać, przytoczę wam fragment najbardziej niszczącego postu z heavyhell.pl

(więcej podobnych w temacie o Riverside

)
Antoine de Lasalle napisał(a):(...)W zasadzie odcinam się od określeń panoszących się w pewnych środowiskach, a sprowadzających się do czynienia uwag, tudzież określania poszczególnych nurtów muzycznych alegoriami odnoszącymi się do rzekomej orientacji seksualnej wykonawców, tudzież nadawania tonu odpowiedniego wykonawcom, przypisując ich kroczom wszelkie okołogenitalne atrybuty.(...)