Ankieta: Co s - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
1) Czai kvlt i mia
37.84%
14
37.84%
2.70%
1
2.70%
13.51%
5
13.51%
10.81%
4
10.81%
27.03%
10
27.03%
8.11%
3
8.11%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WOŚP

Krishnowcy- nieszkodliwi. Dają ohydne żarcie, które raz życiu miałem okazję spróbować Big Grin, organizują jakieś koncerciki w tej ich "pokojowej wiosce" i rozdają ulotki. Poza tym, łażą i śpiewają- nawet trochę to wkurwia, ale nie wydają mi się groźni.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Dają ohydne żarcie, które raz życiu miałem okazję spróbować

Z roku na rok jest coraz bardziej ohydne. Zreszta, wole piwo, bo gryzc nie trza a i mile dodatki za odpowiednia ilosc trunku rozdaja.
Odpowiedz

w 2004 było niezłe żarło u nich, potem coraz gorzej Big Grin zaleta jest taka że czasem ten ich namiot to jedyne zacienione miejsce na całym brudstoku, ale z drugiej strony ich muza potrafi dobić Big Grin a piwo oczywiscie lepsze, wartość odżywcza - podobna(jeśli nie lepsza) Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Nie to żebym chciał
Odrzucona stoczyłam się w bezkresną czerń otchłani. Ojej...
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

No dobra, ale czy to w końcu sekta czy nie?
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Krishnowcy- nieszkodliwi. Dają ohydne żarcie, które raz życiu miałem okazję spróbować Very Happy

Jedyna rzecz która m isie na uctoku spodobała jest ohydna Crying or Very Sad to co teraz powiedziec o reszcie imprezy Question

Zoltan napisał(a):No dobra, ale czy to w końcu sekta czy nie?
Zależy od światopoglądu Wink
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Mówiła, że sporo było tam tych krishmowców (nakręcali imprezę gdzieś na uboczu)

Polecam w takim razie wybrać się na większy festiwal reggae, wszelakie muzyczne w rodzaju "Nie Zabijaj", gdzie do samej muzyki dodatkiem jest idea ekologii, zdrowego trybu życia, wegetarianizmu etc. przyświecająca imprezie. Krishnowców jest tam zapewne nie mniej, więc nie rozumiem dlaczego akurat ich obecność na Woodstocku tak wszystkich uwiera.
Odpowiedz

O, może w tym roku, jak będe na Woodstocku to dostane coś 'normalnego' (czyt. niemięsnego) do żarcia Laughing
Odpowiedz

Od ich jedzenia to się prosze odpierdolić. Żyłem na ryżu prez jakies 3-4 dni i zajebiście sięczułem. Wole to jedzenie z tych garnków podawane przynajmniej w rękawiczkach niż jakieś fast-foody z budek wokółktórych same osy i muchy się kręcą.

A co do sekty. Jest sektą ponieważ kiedy jesteś jakoś wysoko w ich hierarhii musisz oddać na rzecz całej tej organizacji swój majątek. Takie coś chyba jest jedną z cech sekty.

A ogólnie nie szkodliwi, myślący troszkę inaczej ludzie.

A na te ich korowody pełne ludzi nawet fajnie jest popatrzeć, jak biorą tego wielkiego kondona na kółkach i nim jada po ulicy. To samo zresza robił przystanek jezus oraz wyznawcy zoltana (w których uczestniczyłem Tongue)
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Co co co wyznawcy Zoltana? Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
Odpowiedz

NIe ciebie tylko tego filmowego :] .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Aaaaaaaaaaaa hahahahhahaha. Ta akcja była mistrzowska Big Grin Zoltan society >: ] i jeszcze te bombelkowe skafandry Big Grin 8)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości