09-09-2006, 08:10 PM
Klaudia - co za wejście na forum - szacuneczek i gratki za wejście niczym salwa z Gubej Berty !!! 8)
R_amze_S napisał(a):No proszę,Rene i Princ prowadzą sobie niezobowiązującą zartobliwą pogaduszkę a Kisiel napina się z tego powodu niczym 80-letni dziadek podczas porannego oddawania stolca.Nie.
Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??
-Rene- napisał(a):Tak.R_amze_S napisał(a):No proszę,Rene i Princ prowadzą sobie niezobowiązującą zartobliwą pogaduszkę a Kisiel napina się z tego powodu niczym 80-letni dziadek podczas porannego oddawania stolca.Nie.
Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??
-Rene- napisał(a):Ależ to TYLKO twoje subiektywne odczucie.TYLKO.Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.
R_amze_S napisał(a):Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.Nie.
-Rene- napisał(a):Uzasadnij że nie.R_amze_S napisał(a):Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.Nie.
Cytat:każdy kto choć raz przeczytał Wasze wypowiedzi DOKŁADNIE, mógłby wskazać parę logicznych błędówWskaż je więc.
Cytat: tudzież przykładów na "dopisywanie" i "indywidualne interpretowanie textu" (błędne zresztą).J.w.
Cytat: I powyższe jest również tzw. wieśniactwem.Juz to pisałem,ale się powtórze-wiochą było to co ty i Rene zrobiliscie podczas owej pamiętnej "dyskusji" w temacie o konkwiscie.To był podręcznikowy wręcz przykład wiochy.Zamilcz więc i wypierdalaj.
Cytat:Jak koniecznie chcecie "ciągnąć" to dalej, to ...Mnie to zwisa i powiewa,to nie ja z siebie tu robie idiotę.
KISIEL napisał(a):I to jest właśnie tak jak się dużo komuś dopowiada.
Cytat:Nie widzę sensu w toczeniu dalszej "dyskusji",
Cytat: bo szkoda miejsca na forum.
Cytat:Zwłaszcza, że i tak Wy wiecie lepiej.Zwłaszczam że MY, stanowisko swe potrafimy uzasadnić.
Cytat:I to wcale nie jest, jak to się mówi "ucieczka",
Cytat:bo każdy kto choć raz przeczytał Wasze wypowiedzi DOKŁADNIE, mógłby wskazać parę logicznych błędów
Cytat:tudzież przykładów na "dopisywanie" i "indywidualne interpretowanie textu" (błędne zresztą).
Cytat:I powyższe jest również tzw. wieśniactwem.
Cytat:Jak koniecznie chcecie "ciągnąć" to dalej, to ...
KISIEL napisał(a):Dobrze, że zauważyłeś, że jestem "chłopczykiem". Szkoda, że nigdy nie zauważysz tego u siebieBuehehehehe, to zes dojebal... ale nie tej osobie, ktorej chciales