Ankieta: Ile masz lat (skonczone)? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
mniej niz 10
2.04%
1
2.04%
10 - 13
0%
0
0%
14 - 17
40.82%
20
40.82%
18 - 20
44.90%
22
44.90%
21 - 23
8.16%
4
8.16%
24 - 26
2.04%
1
2.04%
27 - 29
0%
0
0%
30 - 34
0%
0
0%
35 - 40
0%
0
0%
wiecej niz 40
2.04%
1
2.04%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiek forumowiczow

... za niecale 2 tygodnie przypadaja moje 16 urodziny...i w odroznieniu od pozostalych (ktorzy ubolewaja nad swoim mlodym wiekiem)...jestem zadowolona z ilosci lat ktore przezylam juz na tym ziemskim piedestale...i jakos tak nie spieszy mi sie do powiekszania ilosci swieczek na torcie...w koncu komu spieszy sie do starosci Laughing
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
Odpowiedz

...dark soul..:) napisał(a):... za niecale 2 tygodnie przypadaja moje 16 urodziny...i w odroznieniu od pozostalych (ktorzy ubolewaja nad swoim mlodym wiekiem)...jestem zadowolona z ilosci lat ktore przezylam juz na tym ziemskim piedestale...i jakos tak nie spieszy mi sie do powiekszania ilosci swieczek na torcie...w koncu komu spieszy sie do starosci Laughing

...mialo byc "ziemskim padole'...no tak nauczka na przyszlosc nie pisac postow w godzinach nocnychTongue
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
Odpowiedz

Tak w sumie to można było edytować tego posta, ale nie czepiam się.
Zresztą określenie "ziemski piedestał" fajne jest. Laughing Poza tym to całkiem mądrze piszesz Tongue
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Tak w sumie to można było edytować tego posta, ale nie czepiam się.
Zresztą określenie "ziemski piedestał" fajne jest. Laughing Poza tym to całkiem mądrze piszesz Tongue

...w sumie masz racje;P...ale jak to mowi moja wychowawczyni cytuje:"Wy nie myslcie bo wam to nie wychodzi...a po drugie myslenie boli"..tak wiec..podporzadkowujac sie jej woli nie mysle...Tongue.. ale nastepnym razem moze pomysle Big Grin
Odpowiedz

Hmmm mam nieodparte wrażenie, że jestem tu najmłodsza poza WamPirKą Tongue
:?
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

gorzka napisał(a):Hmmm mam nieodparte wrażenie, że jestem tu najmłodsza poza WamPirKą Tongue
:?

..to moze uchylisz rabka tajemnicy co do twojego wieku..(wiem ze kobiete nie wypada pytac o wiek)..no ale taki jest temat .... Laughing
Odpowiedz

22.06.90 <moze lepiej zmienie ksywke na młoda?? Big Grin >
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

gorzka napisał(a):22.06.90 <moze lepiej zmienie ksywke na młoda?? Big Grin >

..to w takim razie ja musze zmienic nick na "troche starsza"..bo rozni nas tylko jeden rok >>..03.03.89r.

Big Grin
Odpowiedz

29.06.1987 Wink stary koń przy Was jestem Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):29.06.1987 Wink stary koń przy Was jestem Wink

...no wiesz jestes starszy ode mnie jedynie o 2 lata..czy ja wiem czy taki stary kon Laughing ....w koncu nie wazne ile sie ma lat..wazne na ile sie czujeBig Grin
Odpowiedz

No właśnie, ważne na ile się czujesz, a nie ile masz w papierach. Mam niby 19, rocznik czarnobylski 86 (dzieci urodzone pod radioaktywnym obłokiem i czerwoną gwiazdą Big Grin, ja to dopiero jestem przy was stary Big Grin ), ale czuję się jakbym miał tak 4, góra 5 lat Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

buahaha Wink
A ja sie w ogole nie czuje Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

...ja mam swoje 16 (dokaldnie bede miala je za 6 dni)....no tak..16 lat..i ani jednego roku wiecejBig Grin..wogole po co mamy niby liczyc nasze lata?..skoro nic sie nie zmienia..w uplywem kazdego kolejnego roku..nadal pozostajemy tymi samymi ludzmi..nic sie nie zmienia z wyjatkiem jednego...co roku mamy o jedna swieczke wiecej na torcie Laughing ..oj..te nasze biedne pluca..tyle musza sie wycierpiec przez te wszytskie lata... Big Grin
Odpowiedz

ooo... jestem miło zaskoczony Twoim wiekiem Smile
biorąc pod uwagę Twoje wypowiedzi dawałem Ci
17/18 latek Tongue
Odpowiedz

skonczone mam 16 Smile a 1 listopada biedzie 17 Big Grin
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
Odpowiedz