- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
... za niecale 2 tygodnie przypadaja moje 16 urodziny...i w odroznieniu od pozostalych (ktorzy ubolewaja nad swoim mlodym wiekiem)...jestem zadowolona z ilosci lat ktore przezylam juz na tym ziemskim piedestale...i jakos tak nie spieszy mi sie do powiekszania ilosci swieczek na torcie...w koncu komu spieszy sie do starosci
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...dark soul..:) napisał(a):... za niecale 2 tygodnie przypadaja moje 16 urodziny...i w odroznieniu od pozostalych (ktorzy ubolewaja nad swoim mlodym wiekiem)...jestem zadowolona z ilosci lat ktore przezylam juz na tym ziemskim piedestale...i jakos tak nie spieszy mi sie do powiekszania ilosci swieczek na torcie...w koncu komu spieszy sie do starosci 
...mialo byc "ziemskim padole'...no tak nauczka na przyszlosc nie pisac postow w godzinach nocnych
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tak w sumie to można było edytować tego posta, ale nie czepiam się.
Zresztą określenie "ziemski piedestał" fajne jest.

Poza tym to całkiem mądrze piszesz
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Hmmm mam nieodparte wrażenie, że jestem tu najmłodsza poza WamPirKą
:?
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
gorzka napisał(a):Hmmm mam nieodparte wrażenie, że jestem tu najmłodsza poza WamPirKą
:?
..to moze uchylisz rabka tajemnicy co do twojego wieku..(wiem ze kobiete nie wypada pytac o wiek)..no ale taki jest temat ....
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
22.06.90 <moze lepiej zmienie ksywke na młoda??

>
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
gorzka napisał(a):22.06.90 <moze lepiej zmienie ksywke na młoda??
>
..to w takim razie ja musze zmienic nick na "troche starsza"..bo rozni nas tylko jeden rok >>..03.03.89r.
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No właśnie, ważne na ile się czujesz, a nie ile masz w papierach. Mam niby 19, rocznik czarnobylski 86 (dzieci urodzone pod radioaktywnym obłokiem i czerwoną gwiazdą

, ja to dopiero jestem przy was stary

), ale czuję się jakbym miał tak 4, góra 5 lat
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
buahaha

A ja sie w ogole nie czuje
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...ja mam swoje 16 (dokaldnie bede miala je za 6 dni)....no tak..16 lat..i ani jednego roku wiecej

..wogole po co mamy niby liczyc nasze lata?..skoro nic sie nie zmienia..w uplywem kazdego kolejnego roku..nadal pozostajemy tymi samymi ludzmi..nic sie nie zmienia z wyjatkiem jednego...co roku mamy o jedna swieczke wiecej na torcie

..oj..te nasze biedne pluca..tyle musza sie wycierpiec przez te wszytskie lata...
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
skonczone mam 16

a 1 listopada biedzie 17
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl