08-29-2004, 09:33 PM
Hos tesz byłęm kiedyś ministrantem tzn jestem nadal 
ostatnio po kolędzia - wypłąta
kupiłem pare koszulek z rock metal szopu 

dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami

marian3a napisał(a):Hos tesz byłęm kiedyś ministrantem tzn jestem nadalostatnio po kolędzia - wypłąta
![]()
![]()
Skippy napisał(a):marian3a napisał(a):Hos tesz byłęm kiedyś ministrantem tzn jestem nadalostatnio po kolędzia - wypłąta
![]()
![]()
Dywersja...? =P
Dimrosta napisał(a):Wierze ze cos ma nad nami jakas wieksza siłe no i to cos jest nazywane Bogiem. Ale nie zgadzam sie z wieloma zasadami i pogladami koscioła ktore wole wogole nie komentowacJa tez... tylko moim znajomi nie moga tego zrozumiechock:
aXe Rose napisał(a):Ja osobiście jestem wyznawcą Jezusa Chrystusa i kocham Go, ale nie potrzebuję do tego bandy otyłych katabasow, ktorzy potrafią tylko wyłudzać od ludzi kasę i straszyć ich, że jak będą używać kondomów to diabeł ich w piekle spali. Najbardziej nie znoszę ojca Rydzyka i jego radia. Dowód na to jaki kościół jest "apolityczny" i jaki "bezinteresowny"...
Cytat:Bóg nie mógłby nas skazywać na wieczne męki-to mi sie wydaje po prostu kompletnie bez sensupoczytaj PiSmo ŚwiĘte
Cytat:Kościół to jedena wielka mafia, a ja nie zamierzam do niej należeć...A JA JAKByM mÓgł, to DO maFii CHĘtNIE byM SOBIE ponALEŻał. jEŻdŻą ZaJEbiSTymI furami, majĄ kasy jak lodu, w roBOciE moGĄ - nawet POWinni - piĆ. Ja tAM bardzO CHĘtnie. NO i DOchodziMY do Głównych przeszKÓD - CElibat i CHodzeniE w kiecce.
Cytat:gdzie jest napisane bądż tesz powiedziane że Kościół bez księży niemoże istnieć ??w PiŚmie ŚwiĘtym właSNie. a JAk ktoŚ mi powie Że jest katolIKIEM A W Pismo NIE wierzy, to TakI Z niego KatoliK jak z Osamy (nieCH będzie BłogOsławioNy)
że do Kościoła muszą należeć ludzie zwani księżmi ...