11-10-2005, 05:24 PM
Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!
Barça es más que un club
ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!No już się nie sil na takie yntelygentne posty...
ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!A jakie znasz ?
warsadal napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!No już się nie sil na takie yntelygentne posty...
Nightal napisał(a):A jakie znasz ?
ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!
Cytat:Nie chce mi sie wymieniac, ale przyznaje, niewiele tego jest, co i tak nie zmienia faktu, ze sa pojebane, a zajmowanie sie nimi to totalna strata czasu.
Ambivalent napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!
zabojczy argument
Cytat:Nie chce mi sie wymieniac, ale przyznaje, niewiele tego jest, co i tak nie zmienia faktu, ze sa pojebane, a zajmowanie sie nimi to totalna strata czasu.
dzieki Bogu malo jest takich idiotow jak Ty
Yngvild napisał(a):To, że współcześnie ów "związek wyznaniowy"
Cytat: A Asatru znaczy "wiara w Bogów"
Cytat: - i jak w każdej religii, dowolnie można interpretować - jedni znajdą w tym kult walki, inni - nawoływanie do życia w zgodzie z naturą.
ZenithalMan napisał(a):Ambivalent napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!
zabojczy argument
Za to takich frajerow i zjebow jak Ty jest korfa cala masa..
Ambivalent napisał(a):ROTFLZenithalMan napisał(a):Ambivalent napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Dla mnie wszystkie religie swiata(czyt. te ktore znam) sa zjebane i juz!!
zabojczy argument
Za to takich frajerow i zjebow jak Ty jest korfa cala masa..
mhmm np. Twoj stary i Twoj drugi stary