- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dance Of Death napisał(a):No co do powstania wszechswiata i samego człowieka to potrzeba wiary w coś. Ale rozsądek nakazuje wierzyc w to co mowi biologia/geografia... a nie w to co religia ze było 7 dni i wszystko zaczeło zyc.
ROTFL, juz abstrahujac od spraw wiary po pierwsze Kosciol oficjalnie uznal wersje biologow za prawdziwa, a ten fragment z Genesis to jeno przenosnia....
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
DODa - nie mam nic do krytykowania katolicyzmu, który IMO ma wiele wad... Ale zanim zaczniesz z czymś polemizować, naucz się czegoś o faktycznych poglądach strony przeciwnej, bo momentami pierdolisz tak, że aż się bebechy przewracają..
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Hmmm od kilku dni wszyscy gadają o Dodzie, nie musiscie sie az tak chwalic ze wam sie podoba

bo ja już zaczynam wątpic w to czy wy czasem nie pomyliliscie forum ?!?
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
![[Obrazek: rotfl.gif]](http://www.digart.pl/emotikony/rotfl.gif)
moja świadomość chyba jest zbyt ograniczona i nie sięga swery kosmicznego źródła, bo po ciulu brechtu mam z tych buddowych tekstów
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Idz sobie lepiej zwal po raz 10 tego dnia
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 285
- Liczba wątków:
- 20
- Reputacja:
-
0
ND ma rację, nie wszystko da się wytłumaczyć racjonalnie. Człowiek powinien znaleźć złoty środek miedzy emocjonalnym a rozumowym pojmowaniem świata.
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Heh ja jestem chyba zbyt dużym hedonistą, żeby zastanawiać się w takim stopniu nad swoją więzią ze wszechświatem.. Ważne, żeby się czuć "spełnionym" - jeden osiąga to przez godziny modłów w kościele, a kto inny na przykład całując osobę, którą kocha. Każdy sam wie najlepiej, co dla niego najlepsze i nie powinno się krytykować jego wyborów.