11-29-2006, 06:38 AM
Nietrzeba byc autorem tekstów zeby podpaść bogu (rotfl) wystarczy ze przejdą wokaliscie przez gardło i juz zgrzeszył...
Sarna napisał(a):Ja do Toma nicnie mam, też jestem katolem
Sobota napisał(a):^ egakli, pokazuje jaki masz swój stosunek do swojej wiary. A ludzie kiedys za to oddawali (i ciagle oddająnp. misjonarze) życie.
Cytat:Sarna napisał:
Ja do Toma nicnie mam, też jestem katolem Laughing
mówienie tak osobie jak i o społeczenstwie koscioła obrazasz siebie i ich, ale to swiadczy o tym jakim jestes "katolem" ehhh... cała prawda o moherach... Shocked
Cytat:^ egakli, pokazuje jaki masz swój stosunek do swojej wiary. A ludzie kiedys za to oddawali (i ciagle oddająnp. misjonarze) życie.Skoro tak dobrze znacie sie na dogmatach wiary katolickiej to może sie przerzućcie?
Sarna napisał(a):Jaki mam stosunek do swojej wiary to moja sprawa i Wam nic do tego... Jeśli chodzi o teksty piosenek czy zwroty typu "katol" nie odbieram tego negatywnie, raczej mnie to śmieszy...
The Stig napisał(a):Błagam Stig, czy twoja głupota ma jakiekolwiek granice? Śmieszy go wyraz "katol", nie katolicy. Dziecko drogie, trochę pokory.Sarna napisał(a):Jaki mam stosunek do swojej wiary to moja sprawa i Wam nic do tego... Jeśli chodzi o teksty piosenek czy zwroty typu "katol" nie odbieram tego negatywnie, raczej mnie to śmieszy...
czyli śmieszą Cie katolicy - super.
Slayerd napisał(a):Na mój gust to oddawanie życia za wiarę się nie opłaca (się)
Ambivalent napisał(a):Oddanie swojego zycia za własne poglady jest godne najwyzszego szacunku.ale to juz zalezy jakie ma sie poglady
Valhalla napisał(a):Ambivalent napisał(a):Oddanie swojego zycia za własne poglady jest godne najwyzszego szacunku.ale to juz zalezy jakie ma sie pogladyjak glupie, to nie bardzo.
Ambivalent napisał(a):Tylko ,ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Moja Droga.wiem Moj Drogi, ale ja ludzi ktorzy imo glupio robia nie szanuje, moge conajwyzej podziwiac ich glupote..