• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiara a metal

Nietrzeba byc autorem tekstów zeby podpaść bogu (rotfl) wystarczy ze przejdą wokaliscie przez gardło i juz zgrzeszył...
Odpowiedz

Może po każdorazowym zaśpiewaniu popierdala do spowiedzi? Laughing
bu...
Odpowiedz

Dajcie już spokój Tomkowi Wink . Slayer to nie jset tylko Araya, wokalista śpiewa 'w imieniu całej kapeli'. To, że Tom podaje się za katola absolutnie mi nie przeszkadza. To akurat oddziela go od reszty zespołu, jednak łączy ich pasja tworzenia muzyki - w tym przypadku zajebistej muzyki. Może wokal Toma jest poprostu 'insutrumentem'? Wink
Teksty i przesłanie Slayera utożsamiam z całym SLAYEREM, nie koncentruje się najbardziej na Tomie tylko dlatego, że jest wokalistą.
Odpowiedz

Ja do Toma nicnie mam, też jestem katolem Laughing
bu...
Odpowiedz

I nie zniszczył Cię aryjski splendor forum? Dziw Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Sarna napisał(a):Ja do Toma nicnie mam, też jestem katolem Laughing

mówienie tak osobie jak i o społeczenstwie koscioła obrazasz siebie i ich, ale to swiadczy o tym jakim jestes "katolem" ehhh... cała prawda o moherach... Confusedhock:
Odpowiedz

^ egakli, pokazuje jaki masz swój stosunek do swojej wiary. A ludzie kiedys za to oddawali (i ciagle oddająnp. misjonarze) życie.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):^ egakli, pokazuje jaki masz swój stosunek do swojej wiary. A ludzie kiedys za to oddawali (i ciagle oddająnp. misjonarze) życie.

Na mój gust to oddawanie życia za wiarę się nie opłaca (się)
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Jaki mam stosunek do swojej wiary to moja sprawa i Wam nic do tego... Jeśli chodzi o teksty piosenek czy zwroty typu "katol" nie odbieram tego negatywnie, raczej mnie to śmieszy... Zginąć za wiare? Opłaca się Laughing , ale jeśli miałbym wybór ginać, czy nie... to nie wiem co bym zorobił... A i nie bierzcie mnie za ortodoksa, czy mohera bo tym napewno nie jestem...

Cytat:Sarna napisał:
Ja do Toma nicnie mam, też jestem katolem Laughing

mówienie tak osobie jak i o społeczenstwie koscioła obrazasz siebie i ich, ale to swiadczy o tym jakim jestes "katolem" ehhh... cała prawda o moherach... Shocked

Cytat:^ egakli, pokazuje jaki masz swój stosunek do swojej wiary. A ludzie kiedys za to oddawali (i ciagle oddająnp. misjonarze) życie.
Skoro tak dobrze znacie sie na dogmatach wiary katolickiej to może sie przerzućcie?
bu...
Odpowiedz

Sarna napisał(a):Jaki mam stosunek do swojej wiary to moja sprawa i Wam nic do tego... Jeśli chodzi o teksty piosenek czy zwroty typu "katol" nie odbieram tego negatywnie, raczej mnie to śmieszy...

czyli śmieszą Cie katolicy - super.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Sarna napisał(a):Jaki mam stosunek do swojej wiary to moja sprawa i Wam nic do tego... Jeśli chodzi o teksty piosenek czy zwroty typu "katol" nie odbieram tego negatywnie, raczej mnie to śmieszy...

czyli śmieszą Cie katolicy - super.
Błagam Stig, czy twoja głupota ma jakiekolwiek granice? Śmieszy go wyraz "katol", nie katolicy. Dziecko drogie, trochę pokory.

Inna sprawa, że katolik mówiący o sobie, jako o "katolu" to dość osobliwa istota.
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Na mój gust to oddawanie życia za wiarę się nie opłaca (się)

Oddanie swojego zycia za własne poglady jest godne najwyzszego szacunku.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Oddanie swojego zycia za własne poglady jest godne najwyzszego szacunku.
ale to juz zalezy jakie ma sie poglady Surprised jak glupie, to nie bardzo.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Oddanie swojego zycia za własne poglady jest godne najwyzszego szacunku.
ale to juz zalezy jakie ma sie poglady Surprised jak glupie, to nie bardzo.

Tylko ,ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Moja Droga.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Tylko ,ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Moja Droga.
wiem Moj Drogi, ale ja ludzi ktorzy imo glupio robia nie szanuje, moge conajwyzej podziwiac ich glupote..
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz