• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wasza wizja państwa/świata

A ja wam powiem takie cos: jak sobie wybraliscie to teraz macie! chcieliscie ptasia grype no to macie. W polsce działa sie w tył, a nie w przód, czyli patrzy sie w przesłosc zamist w przyszłośc, czyli robi sie zle zamiast dobrze, itd. czyli wszystko na odwrót.

Czekam na te kurewskie nowe wybory, bo juz nie moge patrzec na to co sie dzieje. A jak widze walke o stołek Prezesa NBP to mi sie srac na telewizor chce. Ktos kiedys dobrze powiedział ze powinnismy sie cieszyc z tego ze jest tylko dwóch kaczynskich, bo jakby było 3 to kosciol takze byłby własnoscia trzech hitlerków.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):A ja wam powiem takie cos: jak sobie wybraliscie to teraz macie! chcieliscie ptasia grype no to macie. W polsce działa sie w tył, a nie w przód, czyli patrzy sie w przesłosc zamist w przyszłośc, czyli robi sie zle zamiast dobrze, itd. czyli wszystko na odwrót.

Czekam na te kurewskie nowe wybory, bo juz nie moge patrzec na to co sie dzieje. A jak widze walke o stołek Prezesa NBP to mi sie srac na telewizor chce. Ktos kiedys dobrze powiedział ze powinnismy sie cieszyc z tego ze jest tylko dwóch kaczynskich, bo jakby było 3 to kosciol takze byłby własnoscia trzech hitlerków.
A tak - dwa hitlerki są własnością kościoła, a konkretnie rydza. Chvj wie, co gorsze.
Odpowiedz

Na szczescie rydz ma chuja do gadania w tym wszystkim. On jest władcą moherowych beretów, a nie homosapiens Wink

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...caid=113bc
Odpowiedz

http://wiadomosci.onet.pl/1282785,327,item.html

....
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1282785,327,item.html

....

Krzychun bez obrazy, ale co Twój nius to staroć :>
Odpowiedz

http://fakty.interia.pl/news?inf=753695

Cytat:Wicepremier, minister edukacji Roman Giertych powiedział, że chciałby, aby przed końcem roku szkolnego albo na początku wakacji zostały uchwalone przez Sejm zmiany w prawie, zgodnie z którymi nauczyciele staną się funkcjonariuszami publicznymi.

Wyjaśnił, że chodzi m.in. o nowelizację Kodeksu karnego i wpisanie nauczycieli do grupy zawodów objętych ochroną tak jak funkcjonariusze publiczni. Dodał, że można to też zrobić, nowelizując ustawę Karta Nauczyciela.

No, jednak ktoś w tym kraju myśli, a mówiąc szczerze do niedawna akurat tego pana nie podejrzewałbym o to. Obecnie powoli, mimo że true uber katol zaczynam nabierać doń szacunku. Może jednak podejmę pracę w wyuczonym zawodzie, a wtedy.. drżyjcie lewackie ścierwa.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):No, jednak ktoś w tym kraju myśli, a mówiąc szczerze do niedawna akurat tego pana nie podejrzewałbym o to. Obecnie powoli, mimo że true uber katol zaczynam nabierać doń szacunku.
Mie podniecaj sie za bardzo.W tym samym linku pisze bowiem coś takiego:
Cytat:Mówiąc o zamierzeniach resortu poinformował także, że rozpoczęto w ubiegłym tygodniu przygotowania do wprowadzenia religii jako przedmiotu do wyboru na maturze. - Chcemy, aby było to możliwe już w przyszłym roku, a jeśli nie, to za dwa lata (...). Jest sporo problemów, dlatego mówimy o bezpiecznym wariancie dwuletnim; trzeba dobrze ustalić program, skonsultować go nie tylko z Kościołem katolickim, ale i z innymi związkami wyznaniowymi, których młodzież chciałaby zdawać maturę z religii - powiedział wicepremier.
Odpowiedz

Pierdole od wrzesnia nie chodze na religie.
Odpowiedz

No i chuj. Co w związku z tym? Niech sobie zdaje tą religię na maturze kto tam chce ją zdawać i tyle, co w tym takiego strasznego?

Zdecydowanie w linku tym przeważają w mej opinii informacje stanowiące pozytwny zwiastun jeśli chodzi o stan polskiego szkolnictwa, może wreszcie coś na tym polu ulegnie zmianom, i to zmianom in plus rzecz jasna. Objęcie ochroną osoby nauczyciela takie przesłania snuć pozwala.

Fragment zamieszonych pod odnośnikiem wiadomości który było dane Ci zacytować jest również w mej opinii trafnym, jest w nim bowiem napisane też, że...

Cytat:Mówiąc o zamierzeniach resortu poinformował także, że rozpoczęto w ubiegłym tygodniu przygotowania do wprowadzenia religii jako przedmiotu do wyboru na maturze. - Chcemy, aby było to możliwe już w przyszłym roku, a jeśli nie, to za dwa lata (...). Jest sporo problemów, dlatego mówimy o bezpiecznym wariancie dwuletnim; trzeba dobrze ustalić program, skonsultować go nie tylko z Kościołem katolickim, ale i z innymi związkami wyznaniowymi, których młodzież chciałaby zdawać maturę z religii - powiedział wicepremier.

Nie wiem o co ta panika z tą religią na maturze.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Przeca kto chce, niech sobie tę religię pisze, Vomit ma rację, co za różnica? Jego problem, jak bedie chciał po tym na studia pójść, tyle.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Nie chce mi się na ten temat dyskutowac,niedawno przerabialem to na jednym katolskim forum i rzygam tym juz.
Odpowiedz

Eee tam... ludzie srają pod siebie z powodu religii na maturze, a póki co obserwując posunięcia faceta ciężko się do czegoś tak naprawdę przyczepić, by nie powiedzieć, że spora ich część wydaje się całkiem rozsądna. Zobaczymy co z tego będzie dalej..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Giertych, by zasluzyc na miano dobrego ministra, musi:
- oddac szkoly rodzicom
- dokonac urynkowienia uslug edukacyjnych (bon edukacyjny)
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Cytat:- oddac szkoly rodzicom

W tej kwestii mam zadadniczo odmienne zdanie jednak poczekam, rozwiń swą myśl jeśli możesz bądź uzasadnij byle bez kurwiów i lewackich ścierw.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Cytat:- oddac szkoly rodzicom

W tej kwestii mam zadadniczo odmienne zdanie jednak poczekam, rozwiń swą myśl jeśli możesz bądź uzasadnij byle bez kurwiów i lewackich ścierw.

Zapewne chodzilo by o to.

http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8#m

W zasadzie popieram.
Odpowiedz