02-11-2006, 11:37 PM
Mowicie tak, jakbysmie nigdy w zyciu laski nie mieli.
...rzekl Szyszak.
Scully napisał(a):Pierdolę. <:
statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien
SuicideKaiten napisał(a):Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:Scully napisał(a):Pierdolę. <:statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien
:> i wszystko jasne
Scully napisał(a):SuicideKaiten napisał(a):Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:Scully napisał(a):Pierdolę. <:statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien
Ambivalent napisał(a):Scully napisał(a):SuicideKaiten napisał(a):Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:Scully napisał(a):Pierdolę. <:statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien
ta i co jeszcze...![]()
warsadal napisał(a):zazdrośnicyAmbivalent napisał(a):Scully napisał(a):SuicideKaiten napisał(a):Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:Scully napisał(a):Pierdolę. <:statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien
ta i co jeszcze...![]()
Dobrze powiedziane
Caleb napisał(a):kto je w ogóle wymyślił.
Cytat:bedziemy obchodzić rocznicę pierwszego stosunku z psem-wydaje mi sie podobnie mądre.