• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WŁOCHATY "Bunt i miłość" - nowa płyta 07.11.2005

Nevermore napisał(a):Zabijcie mnie teraz... Wink Nienawidzę wlochatego Big Grin Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

To mnie tez zabijcie:d Ten koles ma tak tepe teksty ze chvj szczela jak sie słuchaBig Grin
Odpowiedz

Jest już dostępny nowy wzór Włochatego. Wyprodukowany na koszulce oraz bluzie z kapturem przez firmę carton.pl

Ceny:

Koszulka – 30 zł + opłata pocztowa
Bluza – 51 zł + opłata pocztowa

Do kupienia w sklepie www.carton.pl

[Obrazek: K_063.jpg]
[Obrazek: BK_063.jpg]
Odpowiedz

xsebax napisał(a):Ceny:

Koszulka – 30 zł + opłata pocztowa
Bluza – 51 zł + opłata pocztowa

ROTFL! [Obrazek: money.png]

Cytat:[Obrazek: K_063.jpg]
[Obrazek: BK_063.jpg]

ROTFL LOL [Obrazek: haha.png][/img]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Balthor napisał(a):
Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.

PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztówSmile
i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora Big Grin na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza Big Grin

apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she Big Grin
Koncerty KSU mają bilety w cenie ok. 15 zł.

Ale KSU to normalny zespół rockowy, a Włochaty obnosi się ze swoim sztandarem punkowej niezależności, ostatnio coraz mniej sczerej.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Tomash napisał(a):...
no dokładnie o_O hyhy lool... jestem punkiem! mam na sobie ciuchy za 700zł! padajcie mi do nóg xD aa i słucham włochatego, bo jest jooł... eh no musza sobie zarobić jakoś.. nie czepiajmy się... xD
Odpowiedz

NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM Evil or Very Mad Evil or Very Mad
JESTEM JAKI JESteM ZNAM JESZCZE SWOJE IMIĘ ZMIENIAĆ SIĘ NIE CHCE TAKI JUŻ JESTEM
Odpowiedz

sebi napisał(a):NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Bo nie potrafia grać, wokalista jest chyba głuchy a teksty są kretyńsko badziewne. Jedyna pozytywna rzecz w tej kapeli to dość dobre brzmienie Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]

a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
JESTEM JAKI JESteM ZNAM JESZCZE SWOJE IMIĘ ZMIENIAĆ SIĘ NIE CHCE TAKI JUŻ JESTEM
Odpowiedz

sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
to sie ciesz bo ksu jest zajebiste Big Grin
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje

wada przeze mnie wymieniona wiąże sie z wadami wymieninymi przez Tomash'a i tylko we współpracy z nimi staje się pełnoprawną WADĄ Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

no nie wiem według mnie teksty włochatego są bardzo fajne i prawdziwe ale mówcie co chcecie ja i tak nie zmienie zdania o tym zespole Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE Wink
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE Wink
Może nawet nie za parę lat Wink Powiem szczerze, że Włochatego słucham już coraz mniej. Praktycznie w ogóle. Aczkolwiek nadal są piosenki, które uwielbiam. To było tylko takie ... BUM. Podobało się, podobało ... a teraz lipa Rolleyes
Odpowiedz

No widzisz jak ładnie Smile

Poza tym jak mozna oceniać kapele, która najpierw atakuje Owsiaka(cover Clashów z poprzedniej płyty), a potem... zgłasza chęć udziału na brudstoku, a ich basista jest tam obecny rok w rok?(2 lata temu widział go kumpel, w tym roku ja)
Odpowiedz