11-05-2005, 01:55 PM
Nevermore napisał(a):Zabijcie mnie teraz...Nienawidzę wlochatego
Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie...
![]()
![]()
![]()
To mnie tez zabijcie:d Ten koles ma tak tepe teksty ze chvj szczela jak sie słucha

Nevermore napisał(a):Zabijcie mnie teraz...Nienawidzę wlochatego
Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie...
![]()
![]()
![]()
xsebax napisał(a):Ceny:
Koszulka â 30 zł + opłata pocztowa
Bluza â 51 zł + opłata pocztowa
Cytat:
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Balthor napisał(a):Koncerty KSU mają bilety w cenie ok. 15 zł.Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora
PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztówna przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza
![]()
apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she
Tomash napisał(a):...no dokładnie o_O hyhy lool... jestem punkiem! mam na sobie ciuchy za 700zł! padajcie mi do nóg xD aa i słucham włochatego, bo jest jooł... eh no musza sobie zarobić jakoś.. nie czepiajmy się... xD
sebi napisał(a):NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM![]()
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacjeto sie ciesz bo ksu jest zajebiste
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
Jałokim napisał(a):owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]Może nawet nie za parę lat
GWARANTUJE