- Liczba postów:
- 146
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
2
Hair of the dog napisał(a):Fgrdstrktbnkrk Hgorgosdlooofighlkoroth, Belpheghoroth i Mighty Evil Thor Shitting in the Dark Bushes of Hell
JesTEŚ moim BoGIem.
Cytat:Windir.. Jestes tu nowy wiec mozesz nie znac specyfiki tego forum.. Otoz mamy tu idiote.. Jednego aczkolwiek bardzo wkurzajacego..
WYPRAsZAM SOBiE. IDioTów JEst CONajMniEJ Dwóch
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Vlkodlak napisał(a):Finntroll (?) - chyba też pod to podchodzi
.
Podchodzi czy nie, jest super!TROLLHAMMAREN! TROLLHAMMAREN!

8)
A jesli ktos sie chce posmiac, to polecam Otyg

Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale gdy slysze, jak niektore kapele na sile pragna stworzyc klimat wikingowski, czy jakikolwiek inny, to placze ze smiechu. I wlasnie Otyg tak na mnie dziala.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Nie wiem, moze i folk, chociaz mnie z folkiem raczej sie Cruachan kojarzy. Szufladkowanie nie jest moja mocna strona

No niewazne, na mnie tworczosc Otyg dziala rozweselajaco, ale moze to dlatego, ze mam dosc specyficzne poczucie humoru (albo zwichrowane, jak kto woli

)...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Heh.. ze mna bylo podobnie.. =P Joo Vintersorg dobry jest.. =)
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
HAHAHAHA to jest calkiem smieszne niedlugo bedzie Rome metal czy Vagina metal...ile tych nazw jeszcze bedzie wymyslonych ??. wkazdym razie musze sobie to gdzies zapisac.
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
- Liczba postów:
- 344
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Ten post chyba powinien byc w dziale z nu metalem wg. mnie
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
No tak tylko true viking metale(joke) wiedza co to metal , oczywiscie ze slyszalem czesc z tych kapel ale nigdy bym niepomyslal o tym ze istnieje cos takiego jak viking metal.
Wielki urazony trueviking metalu, jesli nieodczytujesz intencji z postu to sam sie nadajesz do tamtego dzialu o ktorym wspomniales.
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Alucard napisał(a):No tak tylko true viking metale(joke) wiedza co to metal , oczywiscie ze slyszalem czesc z tych kapel ale nigdy bym niepomyslal o tym ze istnieje cos takiego jak viking metal.
Wielki urazony trueviking metalu, jesli nieodczytujesz intencji z postu to sam sie nadajesz do tamtego dzialu o ktorym wspomniales.
nie masz nic madrego do napisania to wez swoie zabawki i jazda na swoje podworko

nie pozdrawiam
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
No teraz juz bede wiedzial co to viking...no ale pewnie nie rozpoznam. Tak bywa, niemosisz sie goraczkowac.i traktuj niektore posty lzej, bo ja nic zlego na mysli niemialem .