02-12-2006, 08:22 PM
Przemek87 napisał(a):Ale z was czosnek patrioci...to jeszcze bardziej was wkurwie... venom to chłam przy KACIE !!!!!
Też mi legenda dopiero....
ROTFL
Przemek87 napisał(a):Ale z was czosnek patrioci...to jeszcze bardziej was wkurwie... venom to chłam przy KACIE !!!!!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Acrid napisał(a):Tego nie spodziewali się z pewnością zarówno fani grupy Scooter, jak i metalowej formacji Venom. Okazało się, iż tych pierwszych na koncertach będzie wspierać Mantas, ongiś gitarzysta angielskiego Venom.brak słów....mam nadzieję ,że to żart
Jeff Dunn, jak naprawdę nazywa się Mantas, wystąpi ze Scooter podczas kilkunastu koncertów, jakie zespół ma zaplanowane w Niemczech. Występy zaplanowane są między 6 a 26 marca. Tournee odbywać się będzie pod hasłem "Who's Got the Last Laugh Now?".
Mantas będzie więc musiał zrobić sobie przerwę w pracach nad drugim krążkiem własnego zespołu. Album grupy Mantas, następca "Zero Tolerance", ma pojawić się w sprzedaży we wrześniu.
=)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
R_amze_S napisał(a):MOTORHEAD
I Emperor moze wypierdalać
Iron Maiden napisał(a):Dysponuje tylko albumem "Black Metal". Ten album mi się podoba i często go słucham. Nie uważam, żeby byli pozerami black metalu.