• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venom

Przemek87 napisał(a):Ale z was czosnek patrioci...to jeszcze bardziej was wkurwie... venom to chłam przy KACIE !!!!!
Też mi legenda dopiero....

ROTFL
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Ale z was czosnek patrioci...to jeszcze bardziej was wkurwie... venom to chłam przy KACIE !!!!!
Też mi legenda dopiero....

co za ptyś Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Nie wytrzymałem ściągnąłem promówke "Metal Black" Big Grin świetna płyta, na pewno se ją kupie. Najlepsze kawałki: "House of pain", "Burn in hell", "Lucifer rising". Solidne 8/10 warto było czekać. Choć jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć czy przebili "Resurrection" Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

House of Pain to dla mnie jeden z 10 najlepszych utworow Venom-jest d.o.s.k.o.n.a.l.y
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Tego nie spodziewali się z pewnością zarówno fani grupy Scooter, jak i metalowej formacji Venom. Okazało się, iż tych pierwszych na koncertach będzie wspierać Mantas, ongiś gitarzysta angielskiego Venom.

Jeff Dunn, jak naprawdę nazywa się Mantas, wystąpi ze Scooter podczas kilkunastu koncertów, jakie zespół ma zaplanowane w Niemczech. Występy zaplanowane są między 6 a 26 marca. Tournee odbywać się będzie pod hasłem "Who's Got the Last Laugh Now?".

Mantas będzie więc musiał zrobić sobie przerwę w pracach nad drugim krążkiem własnego zespołu. Album grupy Mantas, następca "Zero Tolerance", ma pojawić się w sprzedaży we wrześniu.

=)
Odpowiedz

Ciekawe za kogo on tam bedzie robil? Bo chyba nie bedzie strzelal solowek do 'umpa umpa'?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Tego nie spodziewali się z pewnością zarówno fani grupy Scooter, jak i metalowej formacji Venom. Okazało się, iż tych pierwszych na koncertach będzie wspierać Mantas, ongiś gitarzysta angielskiego Venom.

Jeff Dunn, jak naprawdę nazywa się Mantas, wystąpi ze Scooter podczas kilkunastu koncertów, jakie zespół ma zaplanowane w Niemczech. Występy zaplanowane są między 6 a 26 marca. Tournee odbywać się będzie pod hasłem "Who's Got the Last Laugh Now?".

Mantas będzie więc musiał zrobić sobie przerwę w pracach nad drugim krążkiem własnego zespołu. Album grupy Mantas, następca "Zero Tolerance", ma pojawić się w sprzedaży we wrześniu.

=)
brak słów....mam nadzieję ,że to żart
Odpowiedz

Kurwa ja myslalem ze to jakis zart..., potem ludzilem się, ze byc moze jest jakas kapela w niemczech o tej samej (zjebanej) nazwie, no i sie przeliczylem...tak?...

Skad jest to info?
Odpowiedz

z cgm.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

dajcie spokoj... az brak slow na to
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):MOTORHEAD
I Emperor moze wypierdalać

Nie inaczej Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

A info o Mantasie mnie też podkurwiło... facetowi szajba odjebała. Na szczęście nowa płyta Venom zapowiada się zajebiście; szczerze mówiąc bałem się jak Bogowie poradzą sobie bez swojego odwiecznego gitarzysty.

ZOMO
Odpowiedz

Dysponuje tylko albumem "Black Metal". Ten album mi się podoba i często go słucham. Nie uważam, żeby byli pozerami black metalu.
Elżbieta, wzór występku
Patrzy jak słońce stawia stosy w ogniu
Niczym Zguba i Tyrania, Jej Dobermany śpią
Jak zaklęci kochankowie u Jej stóp
Odpowiedz

Iron Maiden napisał(a):Dysponuje tylko albumem "Black Metal". Ten album mi się podoba i często go słucham. Nie uważam, żeby byli pozerami black metalu.

napisane z kolkiem w dupie.

jak mozna nazwac w ogole Venom pozerem black metalu?!
Odpowiedz

Ten caly Ajron Mejden to jakas kolejna podpucha na tym forum
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości