- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Temat dla uczonych w piśmie: Za co nie lubię zespołu Vader.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu. Ale nie zapomnę o "De profundis" chociażby. No ale to dawne czasy...
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Arma napisał(a):lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu.
moje zdanie, wiecej pisac nie trzeba.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
SML napisał(a):A Vader.. źle przeczytałem....
Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...
i prawidlowo
SML
Unregistered
za Vaderem nie przpepadam, bo już na wstepie nie lubie Deathu, przynajmniej za nim nie przepadam, Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Może nie słucham ich nagminnie, gdyż mi się troche znudzili, ale dla mnie wydali dwie naprawdę dobre płyty czyli Litany i De Profundis :)
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Najlepszy bezsprzecznie deathowy zespol w Polsce, jak dla mnie to chyba najintensywniej grajacy koncerty, bo ich ilosc w roku jest porazajaca.BTW w pazdzierniku graja w Bialymstoku 8) .
- Liczba postów:
- 164
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Vader to jeden z nie wielu defowych zes[połów które słucham
CP/DP
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
bo tak ostatnio w gazetach piszą....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!