• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vader

Temat dla uczonych w piśmie: Za co nie lubię zespołu Vader.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
Odpowiedz

Ja akurat ich lubie, stworzyli coś pieknego.... Nie mam raczej powodu aby ich nie lubić, co innego moge powiedzieć o inych zespołach, czy osobachBig Grin
Odpowiedz

Vertumnus napisał(a):A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?

Nie mozna. Viadro dobre je. =)

Ew. moge powiedziec ze nie lubie ich za Blooda.. =P
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu. Ale nie zapomnę o "De profundis" chociażby. No ale to dawne czasy...
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
Odpowiedz

Arma napisał(a):lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu.

moje zdanie, wiecej pisac nie trzeba.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
Odpowiedz

A Vader.. źle przeczytałem....Big Grin Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...
Odpowiedz

SML napisał(a):A Vader.. źle przeczytałem....Big Grin Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...

i prawidlowo
Odpowiedz

za Vaderem nie przpepadam, bo już na wstepie nie lubie Deathu, przynajmniej za nim nie przepadam, Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...
Odpowiedz

Może nie słucham ich nagminnie, gdyż mi się troche znudzili, ale dla mnie wydali dwie naprawdę dobre płyty czyli Litany i De Profundis :)
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Najlepszy bezsprzecznie deathowy zespol w Polsce, jak dla mnie to chyba najintensywniej grajacy koncerty, bo ich ilosc w roku jest porazajaca.BTW w pazdzierniku graja w Bialymstoku 8) .
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Vader to jeden z nie wielu defowych zes[połów które słucham
CP/DP
Odpowiedz

Cytat:Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...

No troche w tym racji jest niestety Sad

Ale Vader'a bardzo lubie i jest to jedna z niewielu Polskich kapel trash'owych Która wszpięła się tak daleko Angry
\m/^_^\m/
Odpowiedz

Thrashowych powiadzasz..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

bo tak ostatnio w gazetach piszą.... Smile
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości