Vader -
Krolik - 08-01-2004
Temat dla uczonych w piśmie: Za co nie lubię zespołu Vader.
-
Vertumnus - 08-01-2004
A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?
- SML - 08-01-2004
Ja akurat ich lubie, stworzyli coś pieknego.... Nie mam raczej powodu aby ich nie lubić, co innego moge powiedzieć o inych zespołach, czy osobach
-
Dżemik - 08-01-2004
Vertumnus napisał(a):A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?
Nie mozna. Viadro dobre je. =)
Ew. moge powiedziec ze nie lubie ich za Blooda.. =P
-
Arma - 08-01-2004
lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu. Ale nie zapomnę o "De profundis" chociażby. No ale to dawne czasy...
-
Vertumnus - 08-01-2004
Arma napisał(a):lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu.
moje zdanie, wiecej pisac nie trzeba.
- SML - 08-01-2004
A Vader.. źle przeczytałem....

Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...
-
Vertumnus - 08-01-2004
SML napisał(a):A Vader.. źle przeczytałem....
Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...
i prawidlowo
- SML - 08-02-2004
za Vaderem nie przpepadam, bo już na wstepie nie lubie Deathu, przynajmniej za nim nie przepadam, Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...
-
Skippy - 08-02-2004
Może nie słucham ich nagminnie, gdyż mi się troche znudzili, ale dla mnie wydali dwie naprawdę dobre płyty czyli Litany i De Profundis :)
-
Patyk - 08-13-2004
Najlepszy bezsprzecznie deathowy zespol w Polsce, jak dla mnie to chyba najintensywniej grajacy koncerty, bo ich ilosc w roku jest porazajaca.BTW w pazdzierniku graja w Bialymstoku 8) .
-
Piorun - 08-16-2004
Vader to jeden z nie wielu defowych zes[połów które słucham
-
Lord Of Metal - 08-26-2004
Cytat:Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...
No troche w tym racji jest niestety
Ale Vader'a bardzo lubie i jest to jedna z niewielu Polskich kapel trash'owych Która wszpięła się tak daleko
-
Dżemik - 08-30-2004
Thrashowych powiadzasz..
-
Krolik - 08-31-2004
bo tak ostatnio w gazetach piszą....