- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kalin (male sprostowanie) - chyba nie zrozumiales, po ktorej stronie barykady stoi metallgirl

(a jesli to ja nie - poprawcie mnie)
a poza tym - moje zdanie na temat nu-metalowego slipa juz gdzies tu wyglaszalem, nie chce sie powtarzac. Chce tylko, zebysmy wrocili do tematu naszego kochanego(badz nie) Vader...proszeeee...bo zaraz jakis mod sie wchrzani i da blocka
Moj syn urodzi sie gluchy...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
heh, docent właśnie wyleciał z zespołu :/ . Jak tak dalej pójdzie to o polskiej "chlubie" nikt już pamiętać nie bedzie ( nawet to i dobrze)...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
z kad wiesz ze wylecial ja w to watpie i raczej wroci jak pokazesz mi dowod ze sprawdzonego zrodla to pogadamy
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Księga gości na stronie Dies Irae : Imię i nazwisko lub nick: docent
IP: 195.82.162.237
Treść:
ZOMER: Bardzo mi przykro, ale nie będzie mnie na Blitzkrieg 3 ani na żadnym innym... chyba że z D.I. ... Pozdr

Przy okazji - dzięki wszystkim, którzy mieli ochotę oglądać D.I. na Metalmanii o tak idiotycznej porze
Poza tym, mój kumpel , który zna się z Docem te rewelacje potwierdził...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
A za co można Vadera nie lubić?
Za profesionalizm?
Za porfekcyjne czyste a za razem brutalne riffy?
Za to że godnie reprezentują Polske na całym Swiecie?
Ale macie ludzie pomysły. Moim zdaniem jak sie czegoś nie lubi to sie o tym nie gada i nie pieprzy bzdur!!
Jak tak dalej pójdzie to tu będzie dział o hip hopie.
Pozdrowienia!!
- Liczba postów:
- 341
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Chłopie ile ty masz lat, żeby zadawać takie pytania??zreszta jest w chuj powodów, za które ktoś może nie lubieć Vadera, tak samo jak Behemotha, Acid Drinkers i od ciula innych kapel..