- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
no nie wiem sami muzycy swoja tworczosc uwazaja za death ale najnowsza plyte uwazaja za klimat bardzij podchodzacy do trashu
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
tHrash.. nawet jesli jedna plyta ma nalecialosci tego gatunku.. nie zmienia to faktu ze Vader to klasyka (polskiego) death.. Zreszta.. Gdzie na Beast jest thrash? To juz wiecej jest go na Ultimate..
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Vader jakoś niespecjalnie przypadł mi do gustu,raczej nie słucham.Może ze względu na,jak dla mnie,dość surowe,pozbawione urozmaiceń i różnych smaczków brzmienie?Co nie zmienia faktu,że to kawał solidnego death metalu
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Vader krolami skandynawskiego gothiku!!!

czy ja sie nie znam? :>

a powaznie - z Docentem, czy bez kapela wymiata...choc Doc to juz czesc tego zespolu...i moglby w nim zostac. "Bestia" dobra...choc nie wybitna, a material o tworzeniu plyty wyszedl calkiem niezle :]
Szanujmy Vader, bo to oni ratuja opinie polskiego death... Vader RLZ!
Moj syn urodzi sie gluchy...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Szanujmy Vader, bo to oni ratuja opinie polskiego death... Vader RLZ![/quote]
Zgadzam sie,najlepszy polski death metalowy zespol,co trzeba przyznac...czy ja wiem,znaczy z tego co wiem,to w Danii malo osob slucha Vadara,ale widnieja gadzety i plyty na polkach "hard metal shop to die" w Danii,ale raczej jak jacys sa to wola Burzum,malo death,black,thrash i heavy metalowcow,raczej tylko nu-metalowcy,co ich jest duzo przeliczjac na metali,w jednym sklepie w dziale black metal,jest slipknot

,
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 39
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
CHyba raczej nie nazwiesz nu-metalowca kolesia który słucha Burzum :>
Złoty Cierń - Antyludzkie wyzwolenie
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Dawid666 napisał(a):CHyba raczej nie nazwiesz nu-metalowca kolesia który słucha Burzum :>
Nie...chodzilo mi bardziej o slipknot...do Burzum nic nie mam...fajny zespol...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
czy ja wygladam na chlopaka :!:
Nie mam zadnych problemow z gatunkami metalu...
a jak bys sie wsuchal w Slipknot,to moze bys zauwazyl.