09-20-2006, 01:54 PM
Muszą się przecież jakoś podbudowywać...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
![[Obrazek: 21lg2.jpg]](http://img136.imageshack.us/img136/3562/21lg2.jpg)
KISIEL napisał(a):Lepszy IiB niż TAoW
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):mini lpTo chyba się EP'ka nazywa
KISIEL napisał(a):Tomash napisał(a):mini lpTo chyba się EP'ka nazywaA Live In Japan to soczysty kop w dupę
KISIEL napisał(a):Rozumiemże Niergal z Bihajmota śpiewa? no i ?A tak btw - to dosłuchałeś się kogoś "nowego" w utworze Whisper z Revelations ?
KISIEL napisał(a):SpaliłeśMi nie robią.Ja tam lubię tego typu smaczki. Na Demigod Behemoth'a, jedno solo nagrał koleś z Nile'a. Jak nagrywali hołd dla Mayhem'u to podobno w pierwszej kolejności zaproszono "naszych". Miłe takie "ciekawostki".
R_amze_S napisał(a):A ja nadal nie wiem ,skąd te zachwyty nad nowym Vaderem.
SickZiggy napisał(a):R_amze_S napisał(a):A ja nadal nie wiem ,skąd te zachwyty nad nowym Vaderem.
nie pieprz,jest się czymś zachwycać,dokładnie tak jak napisali,bo w porównaniu z TAoW,jest to zajebisty materiał