- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Jeden mój znajomy się w capoeire bawi. Ostatnio zaliczył kontuzję. Odwalał jakieś dzikie numery do spóły z trenerem. No i coś im tam przy którymś salcie nie wyszło i koleś wylądował na ziemi uderzając łokciem, a trener spadł na niego.i Tym sposobem chłopak zaliczył złamanie ręki w 3 miejscach z jakimś przemieszczeniem chyba. Co nie zmienia faktu że bardzo efektowana rzecz to jest. Miałem okazję widzieć kilka treningów i to co ludzie tam wyczyniają naprawdę robi wrażenie.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Siłownia, beganie, liznąłem wspinaczke (chciałbym kiedyś porządnie sie za to zabrać), 3 lata obijania sie na bmx (ach te kochane upadki na głowe...), macham sobie półtorakiem, planowany parkour (kończy sie era bmx'a a zaczyna parkour, trzeba tylko sale skołować do
nauki salt, ten sport mnie zafascynował

)
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Tuomasss napisał(a):Jeden mój znajomy się w capoeire bawi. Ostatnio zaliczył kontuzję. Odwalał jakieś dzikie numery do spóły z trenerem. No i coś im tam przy którymś salcie nie wyszło i koleś wylądował na ziemi uderzając łokciem, a trener spadł na niego.i Tym sposobem chłopak zaliczył złamanie ręki w 3 miejscach z jakimś przemieszczeniem chyba. Co nie zmienia faktu że bardzo efektowana rzecz to jest. Miałem okazję widzieć kilka treningów i to co ludzie tam wyczyniają naprawdę robi wrażenie.
tez bylem na treningu capoeiry i potwierdzam, robi wrażenie.Szczególnie to zgranie ruchów z muzyką, coś niesamowitego.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
http://nopacnone.free.fr/videos/worlds%2...rixers.mpg
ciekawy filmik

jakby sie komuś nudziło

moze zainspiruje....
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
3 - 4 lata tae - kwon - do ....teraz nic..
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Siłownia (w ramach wf-u na uczelni),steper,zabawa hantalami,latem próbowałam biegać ale mam wade serca więc wyszło tak pół na pół .Ogólnie rzecz biorąc ćwicze codziennie,nawet pomimo owej wady,jakoś da się to przełamać chociaż początki były trudne.
- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Chodze co tydzień na basen. W sumie to jestem zmuszona w ramach WF-u, ale nawet mi się to spodobało.
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Wf to swoją drogą, ale to badziew, a nie sport ;], w lecie troche pływam, ale bardzo nieregularnie, a zimą narty rzecz jasna

....ah no i najważniejsze, codziennie biegi... na autobus (oprócz weekendów) :]
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, donât worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
- Liczba postów:
- 5
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja przez 3 lata chodziłem na kickboxing, a teraz lipa! Co prawda czasami na w-fie muszę zapierdalać jak spidi Gonzales 8 km po lesie :?
Earth's Hell... Mars' Hell... Where the Hell is Heaven?
- Liczba postów:
- 80
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Kiedys akrobatyka, tenis, żeglarstwo...
Obecnie tylko basen co tydzień.
Uskuteczniam spanie ^^
Want excitement don't get none I go wild
- Liczba postów:
- 388
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
Uprawiac wyczynowo nie, ale lubie biegac, na dlugie dystanse najlepiej - 1000,2000 i wyzej. Poza tym: siatkowka (bo fajnie na to sie dziewczyny bajeruje latem ;) ), pilka nozna (bo cale dziecinstwo na boisku spedzilem), od czasu do czasu ping pong i bilard.