Forum Rockmetalshop
Uprawiasz sport? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Uprawiasz sport? (/thread-uprawiasz-sport)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Uprawiasz sport? - ZenithalMan - 11-03-2005

Jak w temacie... czy ktos z was uprawia, badz uprawial jakis sport (piszac "uprawial" mam na mysli w miare regularne treningi), jezeli tak to jaki? Smile

- Dance Of Death - 11-03-2005

jak byłem młody to sie pykało w piłke nożną, ale teraz gdy wszyscy zajeli sie czym innym pozostało mi sie przerzucic na cos bardziej samodzielnego - czyli rower. jak jest ciepło czyli +8*C heh to dziennie staram sie robic od 20 do 40 km Smile a rocznie robie około 1500 km,a teraz niestety zima nadchodzi i ciezko bedzie Smile ale czekam juz na wiosne Big Grin

- Tomash - 11-03-2005

"treningi" to może za dużo powiedziane, ale jeśli tylko jest pogoda i czas jeżdże na rowerze, przynajmniej te 20 km dziennie. Grałem też dużo w nogę, nawet w amatorskiej lidze piątek futbolowych się udzielałem :] (z dość miernym skutmiek zresztą), obecnie nie gram prawie wcale(zrypane kolana), w "młodości" chodziłęm na karate(1,5 roku).

a autor tematu to już się nie musi wypowiadać??Tongue

- Szyszak - 11-03-2005

Eh... A ja mam fakin wade serca ;/ a kosza bym se chetnie potrenowal, kruca fux.

- RamzeS - 11-03-2005

Na rowerku to i ja jeżdzę,problem w tym ze mieszkam w najwyzej polozonym miejscu w GOP-ie,i kazdy powrót do domu = zapierdalanie pod górkę... Mad Ale latem jak tylko czas pozwala i pogoda dopisuje,siad na rowerek i zasuwam Angry

- Nevermore - 11-03-2005

Judo-7 lat, teraz nic.

- ZenithalMan - 11-03-2005

Tomash napisał(a):Grałem też dużo w nogę, nawet w amatorskiej lidze piątek futbolowych się udzielałem :] (z dość miernym skutmiek zresztą)

Heh ja w noge kiedys gralem, 4 liga Big Grin zagralem 4 mecze, kazdy na innej pozycji i sie chyba nie sprawdzilem bo mnie wyjebali Sad ale ogolnie dosyc dobry zawodnik ze mnie byl, tylko z trenerem nie moglem sie dogadac, nie pasowalem do jego "mysli taktycznej" Laughing

A obecnie, od prawie dwoch lat boks, a teraz zaczynam jujitsu.

A i kiedys jeszcze w szachy pogrywalem, bylem tam nawet jakims mistrzem Smile

- Pandora - 11-03-2005

Teraz już jakoś nie mogę znaleźć czasu... dawniej grałam w tenisa, jeszcze nie tak dawno jeździłam konno. W wakacje coś sobie zrobiłam z kolanem (zresztą własnie na koniu, błocko było i się poślizgnął) i boli mnie przy każdym gwałtowniejszym ruchu, choćby podbiegnięciu do tramwaju Evil or Very Mad
Zimą oczywiście snowboard Big Grin

- Abadon - 11-03-2005

Siatka, Koszykówka, Ping Pong
Wszystko to były rogrywki między szkolne ale puchar we wszystkim z ww. zdobylismy.

Teraz jedynym sportem to jazda na motocyklu. Big Grin
( o ile można to nazwac sportem)

- Axel - 11-03-2005

Tomash napisał(a):"treningi" to może za dużo powiedziane, ale jeśli tylko jest pogoda i czas jeżdże na rowerze, przynajmniej te 20 km dziennie. Grałem też dużo w nogę, nawet w amatorskiej lidze piątek futbolowych się udzielałem :] (z dość miernym skutmiek zresztą), obecnie nie gram prawie wcale(zrypane kolana), w "młodości" chodziłęm na karate(1,5 roku).

a autor tematu to już się nie musi wypowiadać??Tongue

Łękotki ? jesli tak to znam ten bol Wink...

- statekx - 11-03-2005

Ostatnimi czasy zaczalem regularnie w tenisa pykac Smile Kiedys,kiedys koszykowka (szal NBA), ping-pong, w unihoka bylem najlepszym bramkarzem w podstawowce 8) Surprised
Piłka nozna jest juz tak objechana, ze nigdy mnie specjalnie nie interesowala Laughing

- Pearl - 11-03-2005

No ja co tydzień chodzę na basen.

- Krzychun - 11-03-2005

Przez dwie ostatnie klasy trenowalem koszykowke. Teraz nic nie robie na wieksza skale.

- Neth - 11-03-2005

sport dobraz rzecz. obecnie molestuje pobliski basen, mocna wytrzymalosciowke serwuje mi jeszcze druzyna rycerska, wczesniej silownia. za mlodych lat męczyłem sporty ekstremalne, w tym deske, jednak wykrecilem kolano i sie skonczylo... no i dodac nalezalo by te 7 lat karate ;].

- Dżemik - 11-03-2005

Pilka nozna uber alles! Z checia bym powozil dupsko na crossie lub zuzlowym motocyklu, ale brak funduszy i warunkow do jazdy.. Sad