• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony browar

Ja nie pije tego non stop - raczej sporadycznie.
A jaki jest sens? a no taki że jak idziesz gdzieś, a nie pijesz dla czystej przyjemności, to lepiej takie "cudo" wypić, niż dobre piwo za które zapłacisz więcej. ;]
Odpowiedz

Kalin napisał(a):A jaki jest sens? a no taki że jak idziesz gdzieś, a nie pijesz dla czystej przyjemności, to lepiej takie "cudo" wypić

No wlasnie tego nie rozumiem- 'nie pijesz dla czystej przyjemnosci'.. Czyli jest jakas zasada, ze 'idac gdzies' trzeba sobie lyknac jakiegos alkoholu? Bo to nie wypada na trzezwo? ;p
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Nie "nie wypada" a niechcę Wink a to różnica Wink
Odpowiedz

a dlaczego nikt nie uwzglednil "nie moge" ?

ja tam na przyklad sportowiec jestem i nie moge za czesto i za duzo...
up the irons!!!
Odpowiedz

piwo a jak !!! ale oczywiście Wink bezalkoholowe Laughing

Tyskie i Lech........mniammmmm Laughing Laughing Laughing
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Tyskie i Lech........mniammmmm Laughing Laughing Laughing

Też je bardzo lubię.
Tongue
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):a dlaczego nikt nie uwzglednil "nie moge" ?

No i masz 12 lat i by cię tatus zbił pasem, zdobądź się na szczerość. :?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):

Ojej.. No popatrz.. Nie wchlanianie alkoholu zbyt malo cool jest? Eh.. dzieci.. 'Pije alkohol.. Jestem taaaki dorosly'.. Confusedhock:

Ja rowniez nie pije.. Z wyboru..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):

Ojej.. No popatrz.. Nie wchlanianie alkoholu zbyt malo cool jest? Eh.. dzieci.. 'Pije alkohol.. Jestem taaaki dorosly'.. Confusedhock:

Najbardziej mnie wkurza jak jestem ze znajomymi i mówię , że nie piję to zaraz wszyscy : A co boisz się że starzy poczują...?? :?
Kurde to jest takie wkurzające , że jak wszyscy to wszyscy . A jak ktoś nie ma ochoty albo nie chce to źle ? A gówno prawda Mad
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Ja Nevermore, Ty się już urodziłeś z piwem w ręku no nie?! ja tam lubie pivko, lubie woodke, ale nie rozumiem jednego...ludzi któzy kupują bilet na koncert powiedzmy za 5 dych, i przychodzą tam kompletnie nawaleni... większego debilizmu NIE MA... a ostatnio polubiłem Pilsnera tak poza tym Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Alkohol jest dla ludzi i jest dobry - byleby każdy sam zadecydował, ile mu potrzeba żeby osiągnąć maxymalnie dobrą zabawę. Kumplom nic do tego.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

a ja sie balem to napisac ze nie pije, bo mnie zbesztaja wszyscy, co do wieku mam 15 lat i ojciec mi powiedzial ze jak chce pic to mam pic w domu zeby nic glupiego nie zrobic Rolleyes

ale ja tam wole prawie wogole nie pic zeby zachowac wieczna mlodosc i takie tam Tongue
jak jestem w knajpie to moge sie napic, ale nie lubie harnasia
up the irons!!!
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):a ja sie balem to napisac ze nie pije, bo mnie zbesztaja wszyscy, co do wieku mam 15 lat i ojciec mi powiedzial ze jak chce pic to mam pic w domu zeby nic glupiego nie zrobic Rolleyes

ale ja tam wole prawie wogole nie pic zeby zachowac wieczna mlodosc i takie tam Tongue
jak jestem w knajpie to moge sie napic, ale nie lubie harnasia

no i dobrze ze sie "przyznales"- przeciez chyba kazdy mial kiedys 15 lat i przechodzil w domu przez takie jazdy, a jesli nie przechodzil to w jakims dziwnym domu mieszkal, badz baaardzo liberalnym. dobrze ze Cie starsi kontroluja, przynajmniej sie zbytnio nie przyzwyczaisz Smile ja dopoki nie skonczylem 18-stu bylem kontrolowany, ale nigdy w perfidny sposob- po prostu jak przyszedlem nalojony to mialem kazanie i przez jakis czas(czytaj dlugi)nie "spozywalem" Tongue . nie weszlo mi to w krew wiec teraz pije kiedy mam ochote, choc nie powiem- czasami lubie przyloic Smile ale to juz inna historia...

ps. co do Harnasia- to kiedys pare wypilem i nawet nie narzekam Wink
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):

Czy ty człowieku wszystko na serio bierzesz? :? Taka tam mała prowokacja to była, a co do twego wybou, to serdecznie gratuluje Tongue , mimo 20 paru lat też nie piję(czasem jedynie) i żem jest zadowolony.
Odpowiedz

ja lubię sie zdrowo najebać. nie ma co.
I never loose my might!
Odpowiedz